Έλλη Στάη: Σε ποιο κανάλι πάει άρον άρον. Βαρύ πυροβολικό λόγω Χατζηνικολάου [video] ΣΚΑΪ: Ποια η μεγάλη αλλαγή

0
1166

Σε ποιο κανάλι σκέφτεται να πάει η Έλλη Στάη;

Ενώ ο Χατζηνικολάου ξεκινάει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στον Alpha σχεδιάζουν την επόμενη μέρα ώστε να μην χάσουν την πρωτιά.

 

Αυτό που ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες είναι πως η Έλλη Στάη επιστρέφει στο κανάλι της Κάντζας για να ενισχύσει το δελτίο που παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ. Τι απάντησε, όμως, η ίδια;

Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη επικοινώνησε με την Έλλη Στάη τηλεφωνικά.

Σύμφωνα με όσα είπε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Epsilon, σε σχετική ερώτηση η Έλλη Στάη απάντησε αινιγματικά:

«Δεν ξέρω κάτι τέτοιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η απάντησή μου δεν είναι ρητορική, είναι φιλοσοφική. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στη ζωή».

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Έλλης Στάη:

ΣΚΑΙ: Ποια η τεράστια αλλαγή του καναλιού. Αμήχανη η Σία Κοσιώνη

Ποια μεγάλη αλλαγή ετοιμάζει το ΣΚΑΙ στον τομέα της Σίας Κοσιώνη;

Σε διαφορετική ώρα θα προβάλλεται πλέον το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του σταθμού.

 

Ειδικότερα, το κεντρικό δελτίο θα μεταδίδεται μία ώρα πριν από ότι μέχρι σήμερα, δηλαδή στις 20.00.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου του σταθμού:

Στις 13 Φεβρουαρίου αλλάζει… η ώρα. Τίποτα άλλο.

Το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται στις 20.00. Με την ίδια μαχητικότητα, την ίδια αντίληψη, τις ίδιες αξίες.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ και οι καταξιωμένοι αναλυτές του, που κατέκτησαν την εμπιστοσύνη του κοινού θα συνεχίσουν να δίνουν καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης στις 20.00.

Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από όλο τον κόσμο, με άποψη και θάρρος. Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ο δείκτης της ενημέρωσης δείχνει το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ στις 8 με τη Σία Κοσιώνη.

Ιδιαίτερα αμήχανη με τις αλλαγές φαίνεται να είναι η Σία Κοσιώνη, αφού δε μπορεί να γνωρίζει εάν αυτή η αλλαγή που κάνει το ΣΚΑΙ θα φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

ΠΗΓΗfimes.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ