46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ – «ΟΔΗΓΗΤΗ» Κως – Σάββατο 25 Ιούλη – Πάρκο «Ξενία»

0
83

46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ – «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Κως – Σάββατο 25 Ιούλη – Πάρκο «Ξενία»

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

για να μπορούμε να «ανασάνουμε»,

για να νικήσει η ζωή

 

Αυτό είναι το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», που ξεκινά το ταξίδι του σε όλη τη χώρα. Το φεστιβάλ μας θα κάνει στάση και φέτος στο νησί μας!

Η προετοιμασία του Φεστιβάλ έχει ήδη ξεκινήσει και οι «μηχανές» δουλεύουν στο φουλ! Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσει το σύνθημα παντού, αλλά και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προσαρμογή του Φεστιβάλ στις ιδιαίτερες φετινές συνθήκες. Στο νησί μας το φεστιβάλ θα κάνει στάση το Σάββαατο 25 Ιούλη, στην Κω, στο γνώριμο πλέον χώρο του πάρκου «Ξενία» (έναντι της Μητρόπολης).

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» φέτος θα προσαρμοστεί για την προστασία της υγείας των επισκεπτών σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός σε όλες του τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν αποδείξει την υπεύθυνη στάση τους, την ικανότητά τους οργανωμένα και συλλογικά να μπαίνουν μπροστά, ώστε να δυναμώνει η αγωνιστική διεκδίκηση και να τηρούνται ταυτόχρονα όλα τα μέτρα προστασίας.

Με μεράκι και εφευρετικότητα θα «διαμορφωθεί» ο φιλόξενος χώρος του πάρκου «Ξενία», για να φωτιστεί η ανάγκη η νέα γενιά να βγει στην αντεπίθεση, να γίνει η γενιά της πάλης για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που δεν μας αφήνει να πάρουμε «ανάσα», για το πραγματικό σύγχρονο, καινοτόμο και νέο, τον σοσιαλισμό – κομμουνισμό!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του φεστιβάλ περιλαμβάνει:

Στην Κω, στις 7:30μμ,

  • Συναυλία έντεχνης και ροκ μουσικής με τις Πόπη Ξυλουρά και Μαρία Μιχαλάκα,
  • Πολιτική ομιλία με την Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτή του ΚΚΕ,
  • Αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι από τον Λευτέρη Σαρούκο.

 

Στον χώρο του Πάρκου «Ξενία» θα υπάρχουν επίσης,

  • Θεματικές εκθέσεις,
  • Παιδότοπος με το Κόκκινο Αερόστατο για τους μικρούς φίλους μας,
  • Έκθεση βιβλίου από την Σύγχρονη Εποχή.

 

Καλούμε τους νέους και τις νέες, το λαό του νησιού μας, με κάθε τρόπο να έρθουν στο Φεστιβάλ μας! Να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν, να εμπνευστούν, να πάρουν δύναμη για τους αγώνες που έχουμε από την επόμενη μέρα ενάντια στη βάρβαρη πολιτική, που συνεχίζει με αμείωτη ένταση ενάντια στο δικαίωμα μας στη ζωή, στη δουλειά, στη μόρφωση με σύγχρονους όρους!

Μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ μπορούμε να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας, να ανοίξουμε τον δρόμο της πραγματικής ανατροπής, για την κοινωνία που στο επίκεντρο της θα βρίσκεται ο άνθρωπος και οι ανάγκες του, για τον σοσιαλισμό!

Οργάνωση Βάσης Κω

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ