ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Γεύσεις και ιδέες από την Κωακή, Κρητική και ανατολίτικη κουζίνα στην Κω ( Ανάρπαστες όλες οι νοστιμιές…)

11
1884

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον, όπως ήταν αναμενόμενο, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Γεύσεις και ιδέες από την Κωακή, Κρητική και ανατολίτικη κουζίνα» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των θερινών Ιπποκρατείων 2020 στο 3ο Δημοτικό σχολείο Κω.

Όλες οι υπέροχες αυτές γεύσεις προσφέρθηκαν δωρεάν από τους φίλους της ομάδας ιδέες και γεύσεις στο facebook.. σε όλους τους επισκέπτες μας.

Όπως μας δήλωσαν ετοιμάζουν επίσης διάφορες άλλες εκδηλώσεις ως έκπληξη… Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με πληθώρα τοπικών εδεσμάτων από 35 κυρίες (ιδιαίτερα εντυπωσίασαν οι γεύσεις από Κωνσταντινούπολη και Κερύνεια).

Γεύσεις και ιδέες από την Κωακη κρητική και ανατολίτικη κουζίνα..Facebook yemek tatlar ve lezzetler sayfamızın yaptığımızı yemekleri ücretsiz sunduk .. tüm gelen misafirlerimize ..Gelecekte sürpriz olarak Yeni etkinliklerimiz var… sunumda 35 bayandan yöresel istanköy ve Girit yemekleri sunuldu .

Geplaatst door Teoman Mazlum Nuriye Payzanoğlu op Maandag 20 juli 2020

Sunumdan kareler !!Zevkler ,fikirler İstanköy GİRİT ve Anadolu mutfağından ücretsiz, halkımıza ziyafete bulunduk !!Facebook sayfamıza bize katılabilirsiniz !!Εικόνες από την εκδήλωσηΑφιλοκερδώς παρουσιάσαμε τα εδέσματα μας !!απο την ομάδα Γεύσεις και ιδέες από την Κωακη κρητική και Ανατολίτικη κουζίνα !!γίνετε μέλος και εσείς !!

Geplaatst door Teoman Mazlum Nuriye Payzanoğlu op Maandag 20 juli 2020

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι εκδηλώσεις με τζάμπα φαγητο!!!! Όλοι να φάνε! Ας είχατε εισοδο 2-3€ ή τα προιντα να τα αγοραζαν και τα εσοδα τα πηγαιναν σε εναν καλο σκοπο! Φτανει πια το τζαμπα, αλλου κι αλλου ολοι οσοι ηρθαν να φανε χαλανε ενα σωρο λεφτα…..τι να πω;

    • Την επομενη φορα που θα την κανουμε,θα λαβουμε υπ οψιν την συμβουλη σας η θα σας παρουμε για μανατζερ μας.Παντως να ξερετε οτι δεν γυρνανε ολα γυρω απο το χρημα και τα φραγκα.Υπαρχει και η…. ανιδιοτελης προσφορα καποιων στην ζωη.

  2. όμορφη πρωτοβουλία,αλλά να φτάνει η κυρια του πολιτισμού να προσβάλλει στο φεισμπουκ τους συλλόγους για να επαινέσει το χθεσινό πάει πολύ.

  3. Συγχαρητήρια. για. την εκδήλωση με απογοήτευσε το. Πλιάτσικο με. τις. Πλαστικές. Σακούλες. γεμάτες Φαγητά να Φεύγουν Και. μη Χειροτερα

  4. Συγχαρητήρια. για την. Εκδήλωση Απογοήτευση για το Πλιάτσικο τον εδεσμάτων σε Πλαστικές Σακούλες λίγη αξιοπρέπεια. και. Ευγένειας Καλά θα ήταν ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

  5. Συγγνώμη,σε ποιό πρόγραμμα των Ιπποκρατείων ήταν ενταγμένη η εκδήλωση;
    Αυτό που δημοσίευσαν δεν την είχε μέσα …άλλα κι άλλα,ότι θέλουν.
    Πάντως,ήταν για γέλια όλο αυτό

  6. Μαζεύτηκαν σαν τις ακρίδες στο φαγητό μη χάσουν.Αυτο δεν είναι πολιτισμός αλλά βλακείες και γελοιότητες .

  7. Καλωσήλθες covid19. Μα είμαστε με τα καλά μας?! Σε υπαίθριες εκδηλώσεις με φαγητό ένας θετικός διασπείρει τον ιό από 20 έως και σε 60 άτομα. Και μετά, καλωσήλθες καραντίνα ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. Αλλά ξέχασα, δεν υπάρχει ιός, όλα ψέματα είναι…

  8. Καλό είναι να γίνονται εκδηλώσεις που είναι το ζητούμενο. Αλλά η παρουσίαση που ήταν άψογη μεν και μπραβο στις κύριες που τα μαγείρεψαν θα έπρεπε κάποιος να αναλάβει την παρουσίαση των φαγητών και την ιστορία τους και να αναφέρει τον σκοπό της εκδήλωσης.

  9. Βάλτε συμβολική είσοδο 2-5€ να μαζευτούν χρήματα για έναν κοινωνικό σκοπό. Έτσι απλά ταιζετε ακρίδες. Είναι κρίμα γιατί ευτελίζεται η καλοσύνη σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ