ΟΡΦΕΑΣ: Πρόγραμμα προβολών 1/6 – 10/6/2020

0
623

Πρόγραμμα προβολων 1/6 – 10/6/2020

Οι ταινίες που θα προβληθούν στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Δευτέρα 1/6 έως την Τετάρτη 10/6

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Υπόθεση: Διατηρώντας το γνωστό ύφος του, αλλά πιο απολαυστικός και καυστικός από ποτέ, ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με την πολυαναμενόμενη γκανγκστερική μαύρη κωμωδία «Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ». Η υπόθεση της ταινίας, περιστρέφεται γύρω από μια γοητευτική γυναίκα, η οποία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον επιχειρηματία σύζυγό της για έναν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου και πρώην λαϊκό τραγουδιστή. Δεν αρκείται όμως σε αυτό – εγκαταλείποντας τη συζυγική εστία, η μοιχαλίδα παίρνει μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ… Φυσικά, ο σύζυγος παρανοεί, και ορκίζεται εκδίκηση.

Είδος: Μαύρη Κωμωδία   Διάρκεια: 140′

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης

Ηθοποιοί: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου.

Δευτέρα/Monday 1/6 : 21:30

Τρίτη/Tuesday 2/6 : 21:30

Τετάρτη/Wednesday 3/6: 23:15

Πέμπτη/Thursday 4/6 21:00

Σάββατο/Saturday 6/6 23:15

Δευτέρα/Monday 8/6 23:15

Τρίτη/Tuesday 9/6 21:00

Τετάρτη/Wednesday 10/6 23:15

TO KAΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ | THE CALL OF ΤΗΕ WILD

Υπόθεση: Η ταινία βασίζεται στην πολυαγαπημένη κλασική ιστορία «Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης» και φέρνει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του Μπακ, ενός σκύλου με μεγάλη καρδιά. Η ευτυχισμένη ζωή του ανατρέπεται όταν ξαφνικά μεταφέρεται από το σπίτι του στην Καλιφόρνια στην εξωτική και άγρια Αλάσκα την περίοδο της μεγάλης εξόρυξης χρυσού το 1890. Ως το νεότερο μέλος μιας ομάδας σκύλων για αποστολές αλληλογραφίας – αργότερα γίνεται ο αρχηγός τους – ο Μπακ θα βιώσει την εμπειρία της ζωής του, βρίσκοντας στο τέλος την αληθινή του θέση σε αυτό τον κόσμο φροντίζοντας πια ο ίδιος τον εαυτό του

Είδος: Περιπέτεια, Οικογενειακή       Διάρκεια: 100′

Σκηνοθεσία: Κρις Σάντερς

Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ, Νταν Στίβενς, Ομάρ Σι, Κάρεν Γκίλαν, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Κόλιν Γούντελ

Τετάρτη/Wednesday 3/6: 21:00

Παρασκευή/Friday 5/6 : 21:00

Kυριακή/Sunday 7/6 21:00

 

 

ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ | OFFICIAL SECRETS

Υπόθεση: Η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Κίρα Νάιτλι (Περηφάνια και Προκατάληψη) πρωταγωνιστεί σε ένα κλασικό κατασκοπικό θρίλερ βασισμένο στην αληθινή ιστορία της Κάθριν Γκαν, υπαλλήλου της βρετανικής κυβέρνησης που είχε το θάρρος να διαρρεύσει ένα υπόμνημα που αποκαλύπτει μια εξοργιστική διακυβερνητική απάτη. Η συναρπαστική υπόθεση της πρόσφατης ιστορίας -το σκάνδαλο ξέσπασε το 2003- μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Μία ταινία για την ατομική ευθύνη, το θάρρος και το τίμημα που πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι, όταν αντιστέκονται στο καθεστώς.

Είδος: Δραματική Περιπέτεια, Μυστηρίου     Διάρκεια: 112′

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Χουντ

Ηθοποιοί: Κίρα Νάιτλι, Ματ Σμιθ, Ραλφ Φάινς, Ρις Ίφανς, Ίντιρα Βάρμα, Κάθριν Κέλι, Μάθιου Γκουντ

 

Παρασκευή/Friday 5/6 : 23:15

Kυριακή/Sunday 7/6 23:15

Δευτέρα/Monday 8/6 21:00

Τετάρτη/Wednesday 10/6: 21:00

 

SONIC Η ΤΑΙΝΙΑ | SONIC THE HEDGEHOG

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Σόνικ και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ (Τζέιμς Μάρσντεν) συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον διαβολικό Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ) και τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία. Στο έργο αυτό, κατάλληλο για όλη την οικογένεια πρωταγωνιστεί και η Τίκα Σούμφτερ.

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Δράσης    Διάρκεια: 99′

Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ

Ηθοποιοί: Τζέιμς Μάρσντεν, Τίκα Σούμφτερ, Τζιμ Κάρεϊ

Ηθοποιοί (Φωνές): Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Ντένης Μακρής, Χρήστος Πλαΐνης, Γιάννης Τσούτσιας

Σάββατο 6/6 21:00

 

Καλή κινηματογραφική σαιζόν!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ