ΟΡΦΕΑΣ: Σε Παγκόσμια Πρεμιέρα «ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ» (Πρόγραμμα προβολών)

0
576

Πρόγραμμα προβολών 29/12/164/1/2017

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 29/12 έως και την Τετάρτη 4/1 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες

Σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η ταινία «ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ» με τον Ματ Ντέιμον σε σκηνοθεσία Ζανγκ Γιμού.

Υπόθεση: Στην Κίνα του 15ου αιώνα, μια ομάδα στρατιωτών ανακαλύπτει, εξερευνώντας την επαρχία, το Σινικό Τείχος και γρήγορα συνειδητοποιεί ότι αυτό το τεράστιο κατασκεύασμα δε φτιάχτηκε μόνο για να εμποδίσει τους Μογγόλους να εισβάλουν, αλλά και για να γλιτώσει τον έξω κόσμο από ορισμένα πολύ επικίνδυνα μυθικά τέρατα. Ένα κινηματογραφικό υπερθέαμα με επικές σκηνές δράσης και έντονες στιγμές αγωνίας, από τον πολυβραβευμένο πρωτεργάτη του κινεζικού σινεμά Ζανγκ Γιμού, το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Τόνι Γκίλροϊ (Τριλογία του Bourne) και στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον Ματ Ντέιμον

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Προβολές 2D & 3D:

Πέμπτη 29/12: 19:30 3D & 22:00 3D Παρασκευή 30/12: 19:30 3D & 22:00 2D Κυριακή 1/1: 22:00 2D

Δευτέρα 2/1: 22:15 3D Τρίτη 3/1: 20:00 2D Τετάρτη 4/1: 19:30 3D & 22:00 2D

Για τους μικρούς μας φίλους έρχεται η «ΒΑΪΑΝΑ» να διαδεχτεί την τεράστια τελευταία επιτυχία της Disney «Ζωούπολη» στην μεταγλωττισμένη έκδοση με τις φωνές των Mαρίνα Σάττι, Μιχάλης Σταβέντο, Βίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Πακσόγλου.

Υπόθεση: Η Βαϊάνα μας μεταφέρει τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, όπου οι πιο τρανοί ναυτικοί του κόσμου ταξίδεψαν στον απέραντο Ειρηνικό Ωκεανό, ανακαλύπτοντας πολλά από τα νησιά της Ωκεανίας. Στη συνέχεια όμως και για μία χιλιετία, τα ταξίδια τους σταμάτησαν και κανείς μέχρι σήμερα δεν ξέρει γιατί. Η “Βαϊάνα”, μία εμπνευσμένη έφηβη θα πλεύσει για μία τολμηρή αποστολή με στόχο να ολοκληρώσει τις ημιτελείς αναζητήσεις των προγόνων της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, θα συναντήσει τον πανίσχυρο ημίθεο Maui και μαζί θα διασχίσουν τον ανοιχτό ωκεανό σε ένα ταξίδι γεμάτο δράση, αντιμετωπίζοντας τεράστια πύρινα πλάσματα και απίθανα τέρατα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Συνεχίζεται η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη με τίτλο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» με τους Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρή Αθερίδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Αλκη Κούρκουλο, Μάκη Παπαδημητρίου και Ευαγγελία Συριοπούλου.

Υπόθεση: Μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες της Ιταλίας διασκευάζεται από τον Θοδωρή Αθερίδη και έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους με ένα διαλεχτό και λαμπερό καστ ηθοποιών. Το «Τέλειοι Ξένοι» βάζει… φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, κάνοντας μια πολύ απλή, εύστοχη αλλά και φοβερά επίκαιρη ερώτηση: θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι πρωταγωνιστές της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται. Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Προβολές 2D:

Πρόγραμμα Προβολών 2D

Δευτέρα 2/1: 20:00 Τρίτη 3/1: 22:15

Ενώ για τους μικρούς μας φίλους συνεχίζεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΒΕΛΑΝΙΔΙΩΝ» του Ρος Βάνοκουρ στην μεταγλωττισμένη έκδοση με τις φωνές των Πέτρο Δαμούλη, Κώστα Δαρλάση, Κατερίνα Γκίργκις.

Υπόθεση: Ο Φράνκι, ένας κουλ σκίουρος με μοναδική αίσθηση του στυλ, αποφυλακίζεται από τον ζωολογικό κήπο και μαθαίνει πως το δάσος στο οποίο μεγάλωσε, βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Μία εταιρεία κατακλέβει τους καρπούς, με μοχθηρούς σκοπούς, και ο Φράνκι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά αυτό σημαίνει πως ρισκάρει να χάσει την αγάπη της ζωής του. Ο καλός του φίλος, Κόντι, θα του υπενθυμίσει: αν δεν πάρει πίσω τους κλεμμένους καρπούς, οι ζωές όλων τους βρίσκονται σε κίνδυνο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Προβολές 2D:

Πέμπτη 29/12: 17:30 Παρασκευή 30/12: 12:00

Σας Ευχόμαστε Καλή Πρωτοχρονιά!

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ