Διήμερο Χριστουγεννιάτικων δράσεων για παιδιά: “ Εscape room- Ο Μικρός Πρίγκηπας τα Χριστούγεννα” & «beatbox»

0
730

 

“ΔΙΗΜΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ”

                                     

Στο πλαίσιο των Χειμερινών Ιπποκρατείων 2019-2020, το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ Κω και η Ομάδα “Athens for Kids” διοργανώνουν διήμερο χριστουγεννιάτικων δράσεων για παιδιά το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κω (Χάνι).

 

Αναλυτικά:

 

“ Εscape room– Ο Μικρός Πρίγκηπας τα Χριστούγεννα”

Σάββατο 30/11 & Κυριακή 1/12

 

Τα παιδιά σε ομάδες των δέκα ατόμων βρίσκονται μέσα σ’ ένα μυστηριώδες δωμάτιο γεμάτο χριστουγεννιάτικους γρίφους, κρυφές πόρτες και λουκέτα, με μόνο όπλο το μυαλό και την ομάδα τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο τις ώρες: 6 το απόγευμα με 7, 7 το απόγευμα με 8 και 8 το απόγευμα με 9. Η ίδια εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή το πρωί στις 11 με 12, στις 12 με 1 και στη 1 με 2 το μεσημέρι.

 

“Φτιάχνω Μουσική με το Σώμα και το Στόμα»

Κυριακή 1/12

 

Ένα ολοκληρωμένο μουσικό χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για παιδιά βασισμένο στις αρχές του human beatbox. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα για τα προνήπια και τα νήπια, στις 6:15 για παιδιά της Α’, Β’ και Γ’  Δημοτικού και στις 7 και μισή για παιδιά της Ε’ και Στ’ και για παιδιά των πρώτων τάξεων του Γυμνασίου.

 

Για τις εκδηλώσεις είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2242025316.

 

 

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ