Δείτε τι φταίει για αυτό το φαινόμενο.
Μέχρι σήμερα όλοι κράζαμε τις αεροπορικές εταιρίες. Όχι μόνο για τη γεύση των φαγητών αλλά και για τις γκουρμέ μερίδες τους.
Παρόλα αυτά θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δεν ευθύνονται οι εταιρίες για την άοσμη γεύση του φαγητού τους αλλά οι επιβάτες!
Η εξήγηση παρακάτω :
Ο λόγος ωστόσο που ποτέ δεν μας αρέσει τόσο το φαγητό στο αεροπλάνο
δεν είναι ότι ο σεφ είναι κακός, αλλά…
εμείς οι επιβάτες!
Συγκεκριμένα η γεύση και…
η όσφρησή μας μειώνονται την ώρα της πτήσης κατά 20 έως 50%.
Πηγή: ratpack.gr