ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μια μοναδική βραδιά με τις Melisses σε ένα αξέχαστο καλοκαιρινό LIVE στο Mylos!

0
8087

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ένα από τα πιο αγαπημένα σύγχρονα ποπ συγκροτήματα οι «Μέλισσες» χάρισαν μια μοναδική βραδιά στους φανατικούς θαυμαστές και θαυμάστριές τους χτες βράδυ στο Mylos beach bar το οποίο συνεχίζει δυναμικά το καλοκαιρινό συναυλιακό του πρόγραμμα.

Η ιστορία του συγκροτήματος

Το συγκρότημα Μέλισσες δημιουργήθηκε το Μάιο του 2008, με τον Χρήστο στο τραγούδι, τον Ιάκωβο στα ντραμς, τον Θάνο στην κιθάρα και τον Κώστα στο μπάσο. Αρχικά έπαιζαν live σε μουσικές σκηνές, μέχρι που στην παρέα τους ήρθε και ο Παντελής.

Κάπου εκεί δημιουργήθηκε και το όνομα «Μέλισσες», ενώ σιγά σιγά ξεκίνησαν να γράφουν και τα πρώτα τους τραγούδια, όπως το «Κρυφά» και το «Μυστικό». Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα στο «Mad Day Live», ακολούθησε και η συνεργασία τους με τη Universal Music.

Το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «Κρυφά» κυκλοφόρησε digital και οπτικοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, ενώ το τραγούδι παρέμεινε στο top 10 του ελληνικού ραδιοφώνου για 3 μήνες. Τον Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτους δίσκος, ο οποίος περιλάμβανε 12 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων το «Κρυφά» και «Κινέζος», με τον οποίο συμμετείχαν στον ελληνικό τελικό της Eurovision του 2010. Το 2010 έλαβαν το βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα Mad Video Music Awards.

Το 2012 ο δεύτερος δίσκος τους «ΑΚΟΥ» βραβεύτηκε με χρυσό δίσκο ενώ το 2013 έλαβαν στα  Mad Video Music Awards το βραβείο για το Καλύτερο Συγκρότημα.

Το 2014 μετακόμισαν από την   Cobalt Music στην  Panik Records.

Η μπάντα των «5»

Χρήστος Μάστορας (φωνητικά),
Κώστας Μαυρογέννης (μπάσο),
Θάνος Λάιτσας (κιθάρα),
Παντελής Κυραμαργιός (Πληκτροφόρο),
Σπύρος Κουδούνης (τύμπανα)

https://www.facebook.com/mike.hagithemelis/videos/221750588801143/?t=6

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ