Νέα διάκριση για την οινοποιία Χατζηεμμανουήλ: ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στο Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιών της Λυόν στη Γαλλία!

15
2988

Για ακόμη μια χρονιά κρασιά από τον τόπο μας ταξιδεύουν στο εξωτερικό και επιστρέφουν με διακρίσεις από διεθνείς διαγωνισμούς.

Αυτή τη φορά, το Ροζέ Χατζηεμμανουήλ αποσπά χρυσό μετάλλιο στη Γαλλία στο Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιών της Λυόν! Αξίζει να σημειώσουμε ότι αποτελεί μία από τις ελάχιστες διακρίσεις που δόθηκαν σε Ελληνικά κρασιά.

Σε κάθε περίπτωση, οι συνεχόμενες βραβεύσεις για τα κρασιά της οινοποιίας Χατζηεμμανουήλ αποδεικνύουν στην πράξη ότι οι άνθρωποί της παραμένουν αφοσιωμένοι στο στόχο τους: τη δημιουργία ιδιαίτερων κρασιών και την ανάδειξη της ποιότητας του αμπελώνα της Κω.

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/04/diploma_lyon_40620_gold_2019.pdf»]

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένας μεγάλος οινοπειος πάντα με αγάπη ότι κάνει γεννήθηκε μέσα στον οίνο με αγάπη και ευλογία πάντα πρωτιά Άρχοντα Βασίλη μας!!!

  2. Το κρασί του είναι απολαυστικό τα αμπέλια τού κοσμημα και η τρίτη του γενιά ευλογία Θεού και αγάπη

  3. ΒΑΣΙΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΆΒΕΥΣΗ.ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΑΚΙ ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΡΆΒΕΥΣΗ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

  4. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΆΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΟΥΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ . ΓΊΝΕΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΉΣ ΤΗΣ ΚΩ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ.

  5. Είσαι ο περιφανεια του νησιού Ιπποκράτη εσει κρατάς τον πήχη ψηλά κάθε χρόνο άξιος άξιος άξιος

  6. Πράγματι αποτελεί διαχρονική αξία το κρασί αυτό για το νησί μας.
    Μεγάλη διάκριση, και που, στη Μέκκα του καλού κρασιού..
    Συγχαρητήρια Βασίλη και σε όσους συντελούν στη παραγωγή, γιατί εκτός των άλλων είναι και η καλύτερη διαφήμιση του νησιού μας..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ