Δωρεάν Πρόγραμμα επιμόρφωσης ατόμων της τρίτης ηλικίας στην ΑΝΚΟ Κω

3
626

Η ΑΝΚΟ ACADEMY, εταιρία παροχής υπηρεσιών επαγγελματικής εκπαίδευσης, έχοντας παρουσία στην τοπική κοινωνία από το 1992, έχει επιμορφώσει μεγάλο αριθμό συντοπιτών μας, επιλέγοντας πάντα αντικείμενα επαγγελματικής εκπαίδευσης που ενδυναμώνουν την τοπική κοινωνία και διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων όσοι εμπλέκονται και προσφέρουν ή αποκομίζουν τους καρπούς της προσπάθειας μας.

Έχουμε διαγνώσει μια ανάγκη στην κοινωνία μας που δεν αποτελεί χαρακτηριστικό μόνο του νησιού μας. Η Τρίτη ηλικία έχοντας προσφέρει σε όλους μας, είναι σήμερα πολλές φορές απομονωμένη και μακριά από συγγενικά, αγαπημένα  πρόσωπα. Οι νέες τεχνολογίες μπορούν και φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά.  Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς της ΑΝΚΟ, προσφέρουμε την επιμόρφωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έχει ανάγκη η τρίτη ηλικία  με εκπαίδευση στο facebook , viber, internet κλπ.

Η εκπαίδευση θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ΑΝΚΟ στην Ελευθερίου Βενιζέλου 79- Κως.

Σε πρώτη φάση θα δοθεί προτεραιότητα σε άτομα ηλικίας από 65 ετών και άνω και στην πορεία θα εξετάσουμε και τη δυνατότητα συμμετοχής και νεότερων ενδιαφερομένων.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:

Ανκο Academy Κως

Ελ. Βενιζέλου 79, 2ος όροφος και στο 2242026900

Υπεύθ. Προγράμματος: κα Μίνα Τρακόσσα

 

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • anko
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την εγγραφή τους από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 ως 20.30. Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.