Αποκάλυψη «Ράδιο Αρβύλα» για τη διαρροή του διαλόγου Τσίπρα – Στάη στο Open

1
387

Μετά από πολλά που έχουν ακουστεί και γραφτεί η ανακοίνωση αναφέρει: «Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.

Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του.

Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,
“Ράδιο Αρβύλα”».

Όπως φαίνεται λοιπόν από την ανακοίνωση που υπογράφει η «Ράδιο Αρβύλα» κι όχι ο δημιουργός της Αντώνης Κανάκης το υλικό είναι προϊόν… λάθους, έστω κι αν αυτό αποδείχτηκε… μοιραίο πλήττοντας όπως υποστηρίζουν πολλοί την εικόνα της Έλλης Στάη αλλά και του OPEN…!

Ο διάλογος και το video

λέξης Τσίπρας: Καλά;

Έλλη Στάη: Ήρθες πολύ έγκαιρα

Αλέξης Τσίπρας: Τα χέρια σου είναι παγωμένα

Έλλη Στάη: Τα χέρια μου είναι παγωμένα… Μπορεί να κρυώσεις και εσύ εδώ μέσα

Αλέξης Τσίπρας: Δεν μπορώ να κάτσω πίσω έχω τα…

Έλλη Στάη: Κι όταν λέω αέρα εννοώ ότι παίζει αέρας και όχι εμένα

Αλέξης Τσίπρας: Εμένα δεν με ενοχλεί τίποτα

Έλλη Στάη: Στο ΒΑΝ αποφασίστε ποιος θα μου μιλάει ε… Φοβάμαι για τα συστήματα. Φύγετε λίγο από μπροστά εκεί… Κύριε Πρόεδρε

Αλέξης Τσίπρας: Ναι

Έλλη Στάη: Το πλάνο είναι αυτό εδώ

Αλέξης Τσίπρας: Α! Καλό φαίνεται Είναι εκτυφλωτική η Έλλη ρε παιδί μου και ούτως η άλλως…

Έλλη Στάη: Στο τέλος θα έπρεπε να πολιτευτούμε και μαζί αλλά δεν μου το έχετε προτείνει ακόμα…

Δείτε το video που έπαιξε στους Ράδιο Αρβύλα 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευχαριστουμε το συντροφο τον Αλ6 το Τσιπρα που πλεον οταν καποιος λεει τη φραση «Αγωνιστης της Αριστερας» σκεφτομαστε εναν αξυριστο παπατζη στην Ομονοια να γδυνει φουκαριαρικα γεροντια για να τα φαει στο καζινο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ