ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με υποσχέσεις για στολές & χώρο η βασιλόπιτα της Δημοτικής Χορωδίας Κω στο H2O

0
1087

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε εορταστική ατμόσφαιρα  πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο H2O στην Κω η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Δημοτικής Χορωδίας Κω.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ εξαίροντας το ζήλο και τη σημαντική προσπάθεια του μαέστρου και των μελών της Δημοτικής μας Χορωδίας κλείνοντας με την ευχή να αξιοποιήσουν το χώρο τους.

Ο Δήμαρχος Κω τόνισε ότι αυτή η Χορωδία κρατιέται όρθια χάρη στο μεράκι και την αγάπη των μελών και του μαέστρου ο οποίος κάνει το καλύτερο δυνατόν, με την ευχή τα επόμενα χρόνια να πάει ακόμα καλύτερα και ο ΔΟΠΑΒΣ αλλά και το σύνολο του Δημοτικού συμβουλίου θα βοηθήσουν όπως μπορούν

Εκ μέρους του ΔΟΠΑΒΣ απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε τις ευχές της για τη νέα χρονιά η ο Πρόεδρος Μανώλης Ζερβός ο οποίος και τόνισε ότι φέτος έχει σειρά η Δημοτική Χορωδία για νέες στολές αλλά και κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου της.

Παρών ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Θ. Μουζουράκης.

Από την πλευρά του ο μαέστρος Νίκος Γκαναβούρας ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους και δήλωσε ότι γνωρίζει για τις ενέργειες που έχουν γίνει ήδη από τον ΔΟΠΑΒΣ ώστε η Δημοτική Χορωδία να παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο μέχρι το καλοκαίρι, ανανεωμένοι με νέα μέλη και νέο ρεπερτόριο.

Τυχερή η οποία βρήκε το φλουρί ήταν η κ. Μαρία Κουτούζη.

Ακολούθησαν τρεις κληρώσεις δώρων με τυχερούς τον κ. Γιάννη Χατζηβελούδο (κέρδισε ένα γυναικείο φόρεμα δώρο από την κ. Χριστιάννα Σανούλη), την κ. Δήμητρα Πάτμιου (τρεις μέρες στο Patmos Aktis δώρο από τον κ. Νίκο Πουλιού) και την κ. Έφη Τσιγαρά (μια έκδοση δώρο από τον Δήμαρχο Κω).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ