Πήρε test DNA σε όλη την οικογένειά του κι ανακάλυψε πως η αδελφή του έχει διαφορετικό πατέρα! (pic)

0
563

Ένας άνδρας ήθελε να πάρει ένα αστείο δώρο στην οικογένειά του, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν απρόσμενο.

Η αγορά του Χριστουγεννιάτικου δώρου δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν πρέπει να πάρεις δώρο για ολόκληρη την οικογένεια.

Πάντα σκέφτεσαι τα χρήματα, αν θα αρέσει πραγματικά το δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και τι στο καλό θα πάρεις που δεν θα χρησιμοποιήσει ο παραλήπτης την κάρτα αλλαγής.

 

Κάπως έτσι ένας άνδρας κατέληξε στο να πάρει ένα kit με test DNA για ολόκληρη την οικογένειά του. Τους γονείς, τους δύο αδελφούς του και την αδελφή του, αφού σκέφτηκε πως θα έχει πλάκα.

Στην αρχή η μητέρα του αγχώθηκε και προσπάθησε να τους πείσει να μην το κάνουν, με δικαιολογία τα χημικά που μπορεί να περιέχει το test.

O λόγος ήταν αναπάντεχος! Το test έδειξε πως η μεγαλύτερη αδελφή τους δεν είναι από τον ίδιο πατέρα, κάτι που κανένα από τα αδέλφια δεν γνώριζε.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα. Η μητέρα αποκάλυψε στα παιδιά της πως όταν γεννήθηκε η μεγαλύτερη αδελφή τους, ο πατέρας της πέθανε λίγες μέρες αργότερα.

Έπειτα, γνώρισε τον άντρα της που την βοήθησε να ξεπεράσει τον θάνατο του συζύγου της και να προχωρήσει στη ζωή της.

Το μυστικό ήταν αρκετά οδυνηρό για τους ίδιους και είχαν προτιμήσει να μην πούνε τίποτα στο κορίτσι, αφού ο σύζυγός της τη μεγάλωσε σαν να ήταν δικό της παιδί.

«Η μητέρα μου για πρώτη φορά μίλησε γι’ αυτό και ειλικρινά τελικά η οικογένειά μας δέθηκε ακόμα πιο πολύ από αυτή την ιστορία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτά τα Χριστούγεννα. Τελικά, μας βγήκε σε καλό αυτό το δώρο».

Ποιος ξέρει τι θα αγοράσει στην οικογένειά του την επόμενη χρονιά…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ