ΦΙΛΗΤΑΣ: Πρόσκληση για υποβολή οικονομικής προσφοράς σε πρόχειρο διαγωνισμό

0
390

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

 

Ο Πνευματικός Όμιλος Κώων ΦΙΛΗΤΑΣ για τις ανάγκες του έργου «Έκδοση 14ου τόμου των Κωακών», καλεί τους ενδιαφερόμενους έως τη Τετάρτη 31/10/2018 στις 12:00 να καταθέσουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο email: [email protected] η ταχυδρομικά στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΩΝ ΦΙΛΗΤΑΣ Πλατ. Ελευθερίας – 85300 – Κως Τ.Θ.: 409 – Κως

Διαστάσεις: 17,5 cm X 24,5cm

Σελίδες: 400 ± 20

Χαρτί εσωτερικό:  115 γρ. Velvet με εκτύπωση Α/Μ

Εξώφυλλο: με  χαρτί Velvet 300 γρ. και τετραχρωμία.

Βιβλιοδεσία:  ραφτή – κολλητό

Αντίτυπα: 400

Συσκευασία: Σε κιβώτια των 30 τεμ.

Παρατηρήσεις:

  • Τα κείμενα που θα παραδοθούν στον ανάδοχο θα είναι σε μορφή αρχείου MS Word.
  • Τα κείμενα δεν χρήζουν γλωσσικής και ορθογραφικής επιμέλειας.
  • Οι εννοιολογικές και γλωσσικές αλλαγές θα πρέπει πάντα να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες που προσιδιάζουν στο γλωσσικό ύφος του ΠΟΚ ΦΙΛΗΤΑ.
  • Η σχεδίαση του βιβλίου θα πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες της σύγχρονης τυπογραφίας, χρησιμοποιώντας νόμιμες γραμματοσειρές. Στα κείμενα παρεμβάλλονται γραφικές παραστάσεις και πίνακες μονής και διπλής εισόδου που θα πρέπει να αποδοθούν με πιστότητα ως προς τις αναφορές του κειμένου καθώς και των ενδείξεων των ποσοστών γραφικής αναπαράστασης.
  • Για το δημιουργικό του σώματος του βιβλίου, ο ανάδοχος είναι υπόχρεος να παραδώσει δύο εναλλακτικές προτάσεις σχεδιασμού, ψηφιακή η offset. Στις προτάσεις αυτές θα πρέπει να υπάρχουν στοιχεία από κάθε περίπτωση που μπορεί να προκύψει (τίτλοι, κείμενο, γραφήματα κ. ά.). Η Επιτροπή Εκδόσεων του ΠΟΚ ΦΙΛΗΤΑ διατηρεί το δικαίωμα, να απορρίψει ή να ζητήσει τροποποιήσεις στα προσχέδια που έχουν προσκομισθεί ή τέλος αν κρίνει πως ο ανάδοχος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποδείξεις να τον αποκλείσει από τον διαγωνισμό.
  • Η τελική έγκριση για να προχωρήσει σε εκτύπωση το βιβλίο δίδεται από την Επιτροπή Εκδόσεων του ΠΟΚ ΦΙΛΗΤΑ.

H προσφορά είναι απαραίτητο να είναι συντεταγμένη με τιμές άνευ και με ΦΠΑ ανά μονάδα (16σέλιδο, τεμάχιο κ.λπ.) και ανά στάδιο παραγωγής για:

  1. Επεξεργασία κειμένου 400 σελίδων ανά 16σέλιδο και τρείς (3) βιβλιογραφικές διορθώσεις, σελιδοποίηση, φιλμ, μοντάζ, σε κάθε 16σέλιδο.
  2. Αγορά χαρτιού 90 γραμμαρίων γραφής, το 16σέλιδο.
  3. Εκτύπωση και αγορά χαρτιού εξωφύλλου τετραχρωμία 300 γραμμαρίων velvet.
  4. Βιβλιοδεσία: κολλητό
  5. Εκτύπωση 30 αντιτύπων για κάθε εργασία όλων των συνεργατών

 

Ημερομηνία τελικής παράδοσης του έργου: 30 Ιανουαρίου 2019

 

 

Η Επιτροπή Εκδόσεων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ