Home sweet home κυριολεκτικά: Σπίτι φτιαγμένο από σοκολάτα -Μπορείς να μείνεις με 50 ευρώ [εικόνες]

0
175

Εχουμε δει σπίτι που θυμίζει οικία Χόμπιτ, άλλο που είναι κατασκευασμένο από πάγο, ωστόσο, δεν γνωρίζαμε τίποτα για κάποιο που να έχει σχέση με γλυκό.

Κι όμως, υπάρχει σπίτι από… σοκολάτα!

Στο booking υπάρχει ένα εξοχικό σπιτάκι που είναι βγαλμένο από το παραμύθι του Χάνσελ και της Γκρέτελ.

Το εσωτερικό του σοκολατένιου σπιτιούΤο εσωτερικό του σοκολατένιου σπιτιού

Οπως αναφέρει το bustle, το «Chocolate Cottage» είναι γεμάτο αντικείμενα από αυτό που λέει το όνομά του. Οι τοίχοι, η σκεπή, η βιβλιοθήκη, οι ντουλάπες και τα περισσότερα πράγματα μέσα σε αυτό, εκτός από τα κρεβάτια, είναι κατασκευασμένα από σοκολάτα.

Το σοκολατόσπιτο είναι ιδέα του master chocolatierJean-Luc Decluzeau και βρίσκεται στους κήπους του Cité de la Céramique, του εθνικού κεραμικού μουσείου στο Sèvres της Γαλλίας, μέσα σε ένα γυάλινο σπίτι γνωστό ως L’Orangerie Ephémère. Η ύπαρξη του γυάλινου σπιτιού δεν είναι τυχαία, καθώς κρατά τη σοκολάτα στη θέση της.

Το «Chocolate Cottage»Το «Chocolate Cottage»

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχα την ευκαιρία να φτιάξω ένα life size σοκολατένιο σπίτι για να κοιμούνται ταξιδιώτες. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τη Booking.com και μοιράζομαι το πάθος μου για τη σοκολάτα. Ελπίζω ότι οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ευκαιρία να ζήσουν σε ένα τόσο γλυκό και μοναδικό μέρος», δηλώνει Jean-Luc Decluzeau στη Mirror.

Το σπίτι είναι μόλις 18 τ.μ. και αποτελείται από 1,5 τόνους σοκολάτας.

Η τιμή του είναι 50 ευρώ το βράδυ και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται το πρωινό και το βραδινό, το οποίο σερβίρεται στον σοκολατένιο κήπο.

Το σπίτι είναι μόλις 18 τ.μ. και αποτελείται από 1,5 τόνους σοκολάτας.Το σπίτι είναι μόλις 18 τ.μ. και αποτελείται από 1,5 τόνους σοκολάτας.

Ο νεροχύτης του σοκολατόσπιτουΟ νεροχύτης του σοκολατόσπιτου

Η νόστιμη βιβλιοθήκηΗ νόστιμη βιβλιοθήκη

Σοκολατένια αντικείμενα μέσα στο σπίτιΣοκολατένια αντικείμενα μέσα στο σπίτι

O master chocolatierJean-Luc DecluzeauO master chocolatierJean-Luc Decluzeau

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ