Double Mind Gastronomy Event
Την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικότατα πιάτα με επιρροή από την ελληνική και βρετανική κουζίνα στον προσεγμένο και ζεστό χώρο του CUVéE, θα έχουν όσοι βρεθούν στο εστιατόριο του Aqua Blu, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.
Ο Σεφ Μιχάλης Μάρθας του εστιατορίου CUVéE και ο Αλέξανδρος Πορφύρης από το εστιατόριο Little Bay του Λονδίνου, θα ετοιμάσουν ένα 4 hand menu που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, στο Aqua Blu Boutique Hotel & Spa , στην Λάμπη της Κω
Ώρα Έναρξης: 19:30
Τηλέφωνο κρατήσεων: 22420 22440
MENU
-
Confit salmon / Violet tea oil / Filo pastry and Citrus relish.
-
Salted mackerel / Smoked creme fraiche / Crispy pancetta / Fennel and Baby gem’s.
-
Fluffy Potato / Truffle / Union / Asparagus and Smoked Iberico.
-
Rabbit legs / Squid and chorizo / Fresh truffles / Lentils crumble / ink mayonnaise.
-
Sea Bass on bread crust / Botargo / Avruga caviar.
-
Duck breast / Foie gras / Corn / Salted caramel / Fennel / Wilted green / Asparagus.
-
Summery Galaktompoureko