ΟΡΦΕΑΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 26/7 – 1/8 2018 (6 ταινίες)

0
2854
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 26/7 – 1/8 2018

Στον Θερινό & Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 26/7 έως και την Τετάρτη 1/8 θα προβληθούν 6 ταινίες: Το ψυχολογικό θρίλερ «ΑΠΑΓΩΓΗ», το μιούζικαλ «MAMMA MIA!HERE WE GO AGAIN», η περιπέτεια φαντασίας «JURASSIC WORLD:ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΠΕΣΕ» και οι ταινίες κινουμένων σχεδίων «ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ 2» «ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΥΚΩΝ» & «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε» μαζί με ένα ξεχωριστό happening για τα παιδιά.

«ΑΠΑΓΩΓΗ» του Μαρ Ταργαρόνα με τους Μπλάνκα Πορτίγιο, Αντόνιο Ντετσέντ, Βισέντε Ρομέρο, Μαρκ Ντόμενεκ

Υπόθεση: Η Απαγωγή, ένα αγωνιώδες θρίλερ περιγράφει τη ζωή της Πατρίτσια ντε Λούκας μίαςκορυφαίασ δικηγόρου, η οποία  μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν ο κωφάλαλος γιος της Βίκτορ εξαφανίζεται από το σχολείο χωρίς κανένα ίχνος. Λίγες ώρες μετά, το παιδί εμφανίζεται γεμάτο μώλωπ ες και καταϊδρωμένο, ισχυριζόμενο πως το απήγαγε ένας άντρας, από τα χέρια του οποίου κατάφερε να δραπετεύσει. Η αστυνομία κινητοποιείται και αφού δείξει φωτογραφίες υπόπτων στον μικρό Βίκτορ, ο κύριος ύποπτος συλλαμβάνεται. Ωστόσο, τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι ακλόνητα και ο υποτιθέμενος απαγωγέας αφήνεται ελεύθερος από την αστυνομία.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Πέμπτη/Thursday 26/7: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 21:00

Παρασκευή/Friday 27/7: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 23:15

Κυριακή/Sunday 29/7: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 21:00

Δευτέρα/Monday 30/7: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 23:15

Τρίτη/Tuesday 31/7: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 21:00

Τετάρτη/Wednesday 1/8: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 23:15

«MAMMA MIA!HERE WE GO AGAIN» του Ολ Πάρκερ με τους Λίλι Τζέιμς, Αμάντα Σέιφριντ, Κριστίν Μπαράνσκι, Ντόμινικ Κούπερ, Τζούλι Γουόλτερς, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Άντι Γκαρσία, Σερ, Μέριλ Στριπ

Υπόθεση: Μια ακόμη μέρα ξημερώνει στο ελληνικό νησί «Καλοκαίρι» και βρίσκει τη Σόφι, που πλέον διευθύνει τη βίλα, να αποχαιρετάει στην αποβάθρα του λιμανιού τις φίλες της Τάνια και Ρόζι, ενώ της ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Παρά το γεγονός ότι νιώθει ευτυχισμένη, έχοντας τον Σκάι στο πλευρό της, η Σόφι παραδέχεται ότι θα ήθελε να έχει κοντά της και τη μητέρα της. Τότε οι Τάνια και η Ρόζι, με τη βοήθεια των Σαμ, Μπιλ και Χάρι της αφηγούνται την ιστορία της μητέρας της, που ως ανήλικη έγκυος κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα, όπως να διευθύνει τη βίλα ή να ηγείται ενός γυναικείου συγκροτήματος, χωρίς να έχει την καθοδήγηση της μητέρας της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Παρασκευή/Friday 27/7: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 22:00

Σάββατο/Saturday 28/7 : ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 23:20

Κυριακή/Sunday 29/7: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 20:30

Δευτέρα/Monday 30/7: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 21:00

Τρίτη/Tuesday 31/7: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 23:15

Τετάρτη/Wednesday 1/8: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 21:30

«OI AΠΙΘΑΝΟΙ 2» του Mπραντ Μπερντ στην μεταγλωττισμένη έκδοση με τις φωνές των Θανάσης Κουρλαμπάς, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Χασιώτης, Νέστωρ Κοψιδάς, Ηλίας Ζερβός, Γιώτα Μηλίτση, Νίκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Γιώργος Ματαράγκας / Γκρεγκ Τ. Νέλσον, Χόλι Χάντερ, Σάμιουελ Τζακσον, Τζόναθαν Μπανκς

Υπόθεση: Στους «Απίθανους 2», η Έλεν/Ελαστίνα ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι Σούπερ Ήρωες στη δράση. Ο Μπομπ/Κύριος Απίθανος, μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν. Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της. Για αυτό και είναι όλοι τους τόσο…Απίθανοι.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Παρασκευή/Friday 27/7: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 21:00

Κυριακή/Sunday 29/7: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 23:00

«JURASSIC WORLD : TO BAΣΙΛΕΙΟ ΕΠΕΣΕ» του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα με τους Μπράις Ντάλας Χάουαρντ,Κρις Πρατ, ΤόμπιΤ ζόουνς, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Τζέιμς Κρόμγουελ

Υπόθεση: Έχουν περάσει τρία χρόνια αφότου το θεματικό πάρκο του Jurassic World καταστράφηκε από τους δεινοσαύρους που το έσκασαν από τα κλουβιά τους. Η νήσος Νούμπλαρ έχει τώρα εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους, ενώ οι εναπομείναντες δεινόσαυροι τρέφονται με ό,τι υπάρχει στη ζούγκλα. Όταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ξυπνά, ο Όουεν (ΚριςΠρατ) και η Κλερ (Μπράις Ντάλας Χάουαρντ) ηγούνται μιας προσπάθειας να διασώσουν τους εναπομείναντες δεινοσαύρους από το επερχόμενο καταστροφικό συμβάν. Ο Όουεν θέλει να βρει την Μπλε, την επικεφαλής ράπτορα, που ακόμα αγνοείται στην άγρια φύση, και η Κλερ έχει αποκτήσει σεβασμό για αυτά τα πλάσματα, βάζοντας σκοπό της ζωής της να τα σώσει. Φτάνοντας στο νησί κι ενώ η λάβα αρχίζει να ξεχύνεται, η σταυροφορία διάσωσης αποκαλύπτεται πως συνιστά μια συνωμοσία που απειλεί να οδηγήσει τον πλανήτη μας πίσω στους προϊστορικούς χρόνους.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Παρασκευή/Friday27/7: ΘΕΡΙΝΟΣ/OPEN AIR 23:15

Σάββατο/Saturday28/7 : ΘΕΡΙΝΟΣ/ OPEN AIR 21:00

Δευτέρα/Monday30/7: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 20:30

«ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΥΚΩΝ» των Άντρεϊ Γκαλάτ, Μαξίμ Βολκόβ στην μεταγλωττισμένη έκδοση με τις φωνές των Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Γιάννης Υφαντής, Ιφιγένεια Στάικου, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Κακανάς, Διονυσία Τσιτιρίδου, Νίκος Παπαδόπουλος, ΠοίμηςΠέτρου.

Υπόθεση: Σε μια μαγική χώρα κάπου μακριά, σε ένα όμορφο χωριό που μοιάζει με ζωγραφιά ζουν ανέμελα ένα κοπάδι πρόβατα. Η ειδυλλιακή ζωή τους διακόπτεται όταν μια αγέλη λύκων έρχεται να κατασκηνώσει δίπλα στην ρεματιά τους. Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις ο αρχηγός τους πρόκειται να αποσυρθεί και ο διάδοχός του θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άξιος εξολοθρεύοντας όλους τους αντιπάλους του. Όταν ο δυνατός και πάντα ετοιμοπόλεμος Ράγκλαρ βγαίνει μπροστά, ο μόνος που τολμά να σταθεί απέναντι του είναι ο Γκρέι, ένας αξιαγάπητος αλλά αδέξιος νεαρός λύκος. Για να γίνει αρχηγός και να κερδίσει πίσω την καρδιά της Μπιάνκα, ο Γκρέι πηγαίνει στο δάσος όπου ανακαλύπτει μια κατασκήνωση από τσιγγάνους κουνέλια. Η Μάμι, το κουνέλι μέντιουμ του δίνει ένα μαγικό φίλτρο και ο Γκρέι το πίνει και επιστρέφει στο λημέρι των λύκων, για να ανακαλύψει πως έχει μεταμορφωθεί σε… κριάρι! Μία όμορφη ιστορία γεμάτη δράση, χιούμορ και πολλά μηνύματα για την διαφορετικότητα και το να μην κρίνεται κάποιος από την εμφάνισή του!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Πέμπτη/Thursday 26/7: XEIMEΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 20:00

Σάββατο/Saturday 28/7 : XEIMEΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 20:00

ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε. / ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ HAPPENING

Η εταιρεία «Μπαμπούλας Α.Ε.» πολλά πολλά χρόνια μετά την ίδρυση της, αποφασίζει ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ να ανοίξει το δικό της παράρτημα και να λειτουργήσει στην άκρως εξωτική τοποθεσία του ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΟΡΦΕΑ τη ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ summer academy.  Εκπαιδευτές και Εκπαιδευόμενοι θα επιδοθούν σε εντατικά μαθήματα καλοκαιρινής τρέλας, ξεφαντώματος και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Και μην  ξεχνάτε σε αυτήν την ΜΠΑΜΠΟΥΛΟΠΟΛΗ από ΔΩΡΑ και ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ δεν ξεμένει κανείς!!!!!!

Η ταινία θα προβληθεί γύρω στις 21:00

Είσοδος ταινία + happening  6 €

Τετάρτη 1/8: ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 20:00

Σας περιμένουμε !!!

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΟΡΦΕΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ