ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ για τη Μακεδονία στην Κω | Κυριακή 7μμ πλ. Ελευθερίας

31
1828

Το απόγευμα της Κυριακής ώρα 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας Κω η Ομάδα «Θερμοπύλες», ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Κω και άλλοι φορείς, καλούν τον κόσμο σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το «Μακεδονικό».

Ταυτόχρονα θα γίνουν συγκεντρώσεις και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Ας ενώσουμε όλοι τις φωνές μας για να στείλουμε το μήνυμα ότι :

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!

ΒΙΝΤΕΟ

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχουμε υποχρεωση να συμμετέχουμε για το σοβαρό θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μσς που η συγκεκριμένη συμφωνία πολλές παγίδες κρύβει για τη χώρα και το παό…

    • Καλα ειναι πια μας ζαλισατε! Δεν διαφωνουμε ολοι με το Βορεια Μακεδονια . Στην πραγματικοτητα ειναι ενα καλο ονομα , το προτιμω απο το σκετο Μακεδονια.

    • «Μακεδονικός» ο στρατός της ΠΓΔΜ για τον Ζάεφ, που «θα ενταχθεί σύντομα στο ΝΑΤΟ»… ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΜΕΣΣΑ…

      • Η καλύτερη συμφωνία που έφερε ποτέ ελληνική κυβέρνηση. Αναγκαίος συμβιβασμός. Εχθροί μας είναι μόνο οι τούρκοι.

        Ναι ρε εθνίκια η ΠΓΔΜ είναι έθνος και είναι λαός και έχει δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται. 13 αιώνες κατοικούν στον ιστορικό χώρο της Μακεδονίας. Εδώ οι Ηνωμένες πολιτείες έχουν ιστορία λιγότερο από 3 αιώνες και μιλούν για Αμερικανικό έθνος και είναι το ισχυρότερο κράτος στον κόσμο. Ο Ζάεφ το είπε είναι σλαύοι και αλβανοί και δεν έχουν καμιά σχέση με την αρχαία Μακεδονία και τους Έλληνες. αλλάζουν και το σύνταγμα τους. Τι άλλο θέλετε να αφήσετε τις λαλακίες και τα παλαβά και να ασχοληθείτε με σοβαρότερα θέματα όπως τον τουρκικό κίνδυνο, τους Έλληνες φαντάρους που κρατούν αιχμάλωτους οι Τούρκοι. Τα μνημόνια και την φτώχεια. Κάντε διαδήλωση γι’ αυτά και θα έρθω από τους πρώτους. Η συμφωνία με τα Σκόπια δεν είναι μόνο καλή είναι αναγκαία το καταλάβατε μπουνταλάδες.

  2. Κανείς να μην πάει….Πάμε για απογευματινό μπανάκι….Αν ένας από όλους όσους πάνε ξέρει την ιστορία και την εξέλιξη των γεγονότων για την πρώην δημοκρατία της Μακεδονίας….να κάτσω να με χέσ….ται…Μια χαρά είναι το Βόρεια Μακεδονία με τη νοτιοσλαβική γλώσσα…. Η Μακεδονία είναι βεβαίως ΕΛΛΗΝΙΚΗ..Τέλος…

    • Εγώ λέω να κάτσεις να σου κάνουμε κάτι άλλο αφου απο μακριά φαίνεται ότι σου αρέσει. Άκου κατσαπλια αυτοι οι σλαβογυφτοι έχουν σχέση με τη Μακεδονία όση εχεις εσυ με τον τσεγκεβαρα οποτε σκάσε και τραβά για μπάνιο η ελα να μας κάνεις μια ενημέρωση από κοντά.

    • Φίλε «κανείς» πολύ μπερδεμένα τα λες! Η συμφωνία δεν μιλάει για νοτιοσλαβική γλώσσα αλλά για μακεδονική και συ λες ότι είνσι ελληνική όμως η συπμφωνία αναγνωρίζει τα σκόπια ως μακεδονικό ΚΡΑΤΟΣ! ΤΕΛΕΙΣ ΕΝ ΣΎΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ!!!! ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ…

  3. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΓΚΕΝΤΩΣΗ

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    • Εξηγεί ακριβώς γιατί η συμφωνία είναι καταστροφική, χωρίς να την εξετάζει μέσα από κομματικά ιδεολογήματα. ΌΛΟΙ στην πλατεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ…

  4. μιας και ειμαστε κοντα να κανουμε και μια διαμαρτυρια για το αλευρωμα στον συμπολιτη μας στην Μετσοβου.

    • Επαναλαμβάνεις τα ίδια μην είσαι ανόητος! Παίξε με κάτι άλλο όχι με τα εθνικά θέματα ανόητε νεοέλληνα ραγιά…

    • φασιστας εισαι εσυ και ολο σου το σοι που σχολιαζεις φασιστικα μια διαμαρτυρια στα πλαισια του δημοκρατικου πολιτευματος της χωρας μονο και μονο γιατι εχεις αλλη αποψη…βγες και εσυ και κανε την δικια σου διαμαρτυρια εχεις κοτσια? αντε σταλινοφασιστα εαμοβουλγαρε στη σπηλια σου τωρα

    • Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είσαι άντρας ή γυναίκα αλλά το κοινωνικό σου φύλο είναι σίγουρα ΑΠΛΥΤΟΣ. Be proud.

  5. ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ….! ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΥΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΦΑΣΙΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΔΟΣΗ!!!!! ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΑΣ….

  6. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ!

  7. ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

    «ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑΖΙ, ΚΟΜΙΤΑΤΖΗ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»!

  8. Η διαφορα των «αριστερων» απο τους «δεξιους» ταγματασφαλιτες ηταν στα τα αφεντικα τους και στο νομισμα που επαιρναν τους μισθους τους .Δολοφονιες βιασμοι πλιατσικα ηταν σε καθημερινη βαση .Ο Κακως λεγομενος εμφυλιος ηταν συγκρουση συμφεροντων μεταξυ ΕΣΣΔ και ΗΠΑ .Τωρα εχουν ενα αφεντικο που τους διαταζει να παιζουν θεατρο και αυτο ειναι οι Διεθνιστες τραπεζιτες.

  9. Τα συριζανελικά πρακτοράκια του Σόρρος καλό είναι να μην προκαλούν αφού οι μέρες τους πλησιάζουν και τότε ίσως αποκαλυφθούν πολλά στοιχεία για την πληρωμένη αλληλεγγύη (πλην κάποιων εξαιρέσεων) και τα χρηματικά ποσά που διακινήθηκαν μέσω ΜΚΟ και που κατέληξαν με πρόσχημα τους λαθρομετανάστες! Από το κεφάλι δε βρωμάει το ψάρι….! Κατά τα άλλα κατηγορούσαν τους προηγούμενους οι εκ παρθενογεννήσεως και έχοντες το…. ηθικό πλεονέκτημα ψευτοαριστεροί εκποιητές της περιουσίας του λαού! Ο Θεός να μας φυλάει από τέτοιους πολιτικούς ψεύτες και απατεώνες που ενώ εκποιούν τη χλωρα χαζογελάνε σαν άρρωστα…Το «πείραμα «θα συνεχίζεται όσο τα «πειραματόζωα » ψηφίζουν συριζα ΝΔ κίνημα αλλαγής! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!

  10. Διαφωνώ κάθετα με την εκχώρηση του ονόματος, αλλά κυρίως της εθνικότητας και της γλώσσας. Η συναντήσεις για το «Μακεδονικό» πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και υπερκομματικά παιδιά. Με λυπεί που η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους πολίτες που αντιδρούν ως ακραίους. Εδώ συντάχθηκε με τις αντιδράσεις, ο Θεοδωράκης και ο Γλέζος. Ακραίοι και αυτοί; Την Κυριακή πρέπει να είμαστε όλοι εκεί παιδιά. Όλοι μαζί για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας!!!

  11. 50 θερμοκέφαλοι νοματέοι θα μαζευτούν πάλι να μας ζαλίσουν τον έρωτα.Ευτυχώς τους έχω κάνει μπλοκ όλους στο fb και δεν βλέπω τα εμετικά τους ποστ.

    • Φιλε μου το μυαλό σου είναι μπλοκαρισμένο και εμετική είναι η αντιμετώπιση σου για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα! Κάτσε στην νιρβάνα σου και τον ωχαδερφισμό σου και ασε τα εμετικά σχόλια και τις κομματικές σου ιδεοληψίες!

  12. ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΦΥΓΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ! ΑΡΚΕΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕΣ! ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ! ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΨΕΜΑΤΟΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!! ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΆ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕΣ! ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΈΧΘΗΚΕΣ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΣ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ !! ΦΥΓΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ! ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ! ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2033 ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ! ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙΣ ΠΑΝΟΥΡΓΕ Κ. ΤΣΙΠΡΑΑΑΑΑ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ