Νέα φωτιά 200μ. πριν το Hot spot στο Πυλί (Δύο διαφορετικές εστίες | Την πρόλαβαν στην αρχή…)

4
1651

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Νέα απόπειρα εμπρησμού σημειώθηκε γύρω στις 4 και μισή το απόγευμα σε δύο διαφορετικές εστίες περίπου 200μ. πριν από το hot spot στο Πυλί.

Οι καπνοί άρχισαν να γίνονται αντιληπτοί από την πύλη του hot spot και με άμεσες ενέργειες της Διοικητού και υπαξιωματικών του στρατού η φωτιά έσβησε από τον οργανωμένο πυροσβεστικό εξοπλισμού του ΚΥΤ (με τη συνδρομή ενός περιπολικού που τους μετέφερε), μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική και το κλιμάκιο με μηχανήματα του Δήμου κι έτσι την πρόλαβαν πριν επεκταθεί.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑΚΡΊΒΕΙΕΣ…ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΟ…Η ΦΩΤΙΑ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΚΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΤ ΚΩ Κ. ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΎΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΤ..ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΎ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΆΣΒΕΣΗ Κ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ…Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΤ ΚΩ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

  2. θα περιμένουμε, ευχαρίστως, δελτία τύπου από σας κι ας είναι μιάμιση μέρα μετά.

  3. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ Κ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ..

  4. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ..ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΊΖΩ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ