ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Προέδρου ΜΕ ΤΕΕ Κω Γ. Χρυσουλάκη στους Αρχιτέκτονες Αναστάσιο Παπαλεξανδράτο & Μιχαήλ Κανταρζή για τις επιτυχίες τους

0
1053

Ο πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής ΤΕΕ Κω κ.Γιώργος Χρυσουλάκης συγχαίρει τον Κώο συνάδελφο Αρχιτέκτονα Μηχανικό κ. Αναστάσιο Παπαλεξανδράτο, για την εκλογή του στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΣΑΔΑΣ-Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων που τον ανέδειξε εκπρόσωπό των αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου με ποσοστό 56,25%, από τα υψηλότερα στη χώρα .

Επίσης συγχαίρει τον Κώο συνάδελφο Αρχιτέκτονα Μηχανικό κ.Κανταρζή Μιχαήλ για την συμμετοχή του στην ομάδα που πέτυχε μια μεγάλη διάκριση για τις ερευνητικές δράσεις του Εργαστηρίου Μεταβαλλόμενων Ευφυών Περιβαλλόντων TUC TIE Lab και το Πολυτεχνείο Κρήτης / Technical University of Crete! Το Πρόγραμμα Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα που υλοποιείται σε 24 σχολεία του δήμου Αθηναίων διαγωνίστηκε στην κατηγορία «Γ’ Βάθμια Εκπαίδευση: Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία» και κατέκτησε την πρώτη θέση κερδίζοντας το GOLD Βραβείο στα Education Leaders Awards 2018.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ