Πώς και μας ξέφυγε αυτή η λεπτομέρεια;
Η διαδικασία του μαγειρέματος της είναι απλή. Είτε την προορίζεις για φούρνο, είτε για τηγάνι. Αφού αφαιρέσεις τα παχάκια, την αλατοπιπερώνεις, βάζεις το λάδι σου και την ετοιμάζεις για μαγείρεμα. Βρες το φάουλ.
Σύμφωνα με το Gourmet Meat Club μία από τις πιο διάσημες αλυσίδες στην εμπορία κρέατος στην Μεγάλη Βρετανία, αν ρίξεις αλάτι και πιπέρι στη μπριζόλα σου μάλλον δεν θα σου βγει σε καλό. «Αν ρίξεις αλάτι στο κρέας επηρεάζεις τα υγρά που εκκρίνει. Το κρέας σκληραίνει την ώρα που μαγειρεύεται ακόμη και αν το αφήσεις στο τηγάνι για 5 λεπτά» ισχυρίζονται οι «γκουρού» του κρέατος.
Συμβουλεύουν να βάζεις μόνο το λάδι και να δοκιμάζεις πόσο αλάτι θες στην μπριζόλα, αφού έχει σερβιριστεί στο πιάτο.
Μην τρελαίνεσαι. Δοκίμασε και πες μας.
Πηγή: Ratpack.gr