ΔΙΙΚ: Το δενδρύλλιο του Πλατάνου του Ιπποκράτους στο Πανεπιστήμιο Campinas στη Βραζιλία (ΦΩΤΟ)

0
502

ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΚΩ

Από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Campinas κύριο Φλάφιο Κέσαρα λάβαμε το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τον Ιούλιο του 2017 είχαμε τη χαρά και την ευχαρίστηση να επισκεφτούμε το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα της Κω  και την τιμή να παραλάβουμε το δενδρύλλιο του Πλατάνου του Ιπποκράτους. Σας στέλνω μια φωτογραφία ώστε να μπορείτε να δείτε πόσο όμορφο έγινε το δέντρο μας. Το σημείο συνάντησης για τους φοιτητές της ιατρικής πορεία της σχολής μας μας ενέπνευσε να διατηρήσουμε την παράδοση του Ιπποκράτη.
Τις
 καλύτερες ευχές μας

Flavio Cesar de Sa, M.D., Ph.D.
Chief of the Medical Ethics and Bioethics Division
Department of Public Health
School of Medical Sciences – University of Campinas
Sao Paulo, Brazil

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΩ ΣΤΟ ΔΙΙΚ

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού Προγράμματος του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω επισκέφτηκαν σήμερα τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος 147 μαθητές  και 12 καθηγητές του ΕΠΑΛ Καλύμνου και ξεναγήθηκαν στο Ιπποκρατικό Μουσείο, στο Ιπποκρατικό Ιατρείο, στο Φαρμακείο του Ιπποκράτη καθώς και στον Βοτανικό Ιπποκρατικό κήπο.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ για θάνατο Μιχάλη Ζαΐρη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, για την απώλεια του Ιατρού Μιχαήλ Ζαΐρη, διατελέσαντος επί σειράν ετών Δήμαρχος Καλυμνίων.

Ο Μιχ. Ζαΐρης, πέραν των άλλων, υπήρξε από ιδρύσεως του Δ.Ι.Ι.Κ, ένθερμος υποστηρικτής του Ιδρύματος και της προβολής των Ιπποκρατικών Ιδεών.

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος

Αριστοτέλης Α. Παυλίδης

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ