Fraport: Πότε τελειώνει η αναβάθμιση των αεροδρομίων-Επιδόσεις ρεκόρ το 2017

3
1553

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της η Fraport παρουσίασε και το χρονοδιάγραμμα σχετικά με το πότε θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των 14 αεροδρομίων που διαχειρίζεται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εταιρεία, μέσα στο 2019 θα έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των μισών από τα σεροδρόμια.

Η διοίκηση της Fraport υπολογίζει επίσης ότι τέσσερα αεροδρόμια θα είναι έτοιμα το 2020 και τα υπόλοιπα τρία το καλοκαίρι του 2021. Όσον αφορά στην επιβατική κίνηση στην Ελλάδα, αναμένει αύξηση σε μονοψήφιο ποσοστό «μεσαίας κλίμακας».

Tα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια, πάντως, υποδέχθηκαν μέσα στο 2017 αθροιστικά  27,6 εκατομμύρια επιβάτες.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, πρόκειται για επίδοση-ρεκόρ.

Οι διεθνείς δραστηριότητες της εταιρείας είχαν συνολικά έσοδα ύψους 817, 1 εκατ. ευρώ το 2017, καταγράφοντας αύξηση 48,1%. Η Fraport Greece είχε τη  μεγαλύτερη συμβολή (+234,9 εκατ. ευρώ), ενώ ακολουθούν η Λίμα (+19,9 εκατ. ευρώ εκατ. ευρώ) και η Fraport Slovenja (+5,7 εκατ. ευρώ).

Πηγή: reporter.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αν δεν εισαι αξιος δεν φταιει κανενας οτι εθνικοτητα και να εχει.Απλα εισαι καθυστερημενος τι να κανουμε?Κοιταγες να βολευτεις να παρεις ενα μισθο και οχι να αυξησεις τα κερδη να εχεις περισσοτερα να μοιρασεις.Αντε υπαλληλος τωρα και κοιτα τι πλουτο ειχες και δεν ηξερες τι να τον κανεις βλακα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ