Νέος Πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Κω ο Μανώλης Χατζηάμαλλος – Ανανεωμένο το νέο ΔΣ

17
3243

 

Νέος πρόεδρος στον Δικηγορικό σύλλογο Κω, μετά την απόφαση του απερχόμενου Προέδρου Παναγιώτη Αβρίθη να ανοίξει ο δρόμος για νεότερους συναδέλφους του, αναδείχτηκε ο Μανώλης Χατζηάμαλλος.

Ειδικότερα στις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου προέδρου και νέων μελών Δ.Σ. στον Δικηγορικό σύλλογο Κω με εγγεγραμμένα 96 μέλη, ψήφισαν συνολικά 77, με δύο λευκά κι ένα άκυρο.

Για πρόεδρο ψήφισαν 74 μέλη με μοναδικό υποψήφιο Πρόεδρο τον Μανώλη Χατζηάμαλλο

Από τα 76 έγκυρα οι 4 υποψήφιοι για το ΔΣ έλαβαν:

Μιχάλης Μπιλλήρης 63

Μιλτιάδης Σακέλλης 62

Γιώργος Χατζηνικολάου 60

Δημήτρης Δρόσος του Νικολάου 58

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα αναλάβει τα καθήκοντα του την 1η Ιανουαρίου 2018 και η θητεία του θα διαρκέσει ως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άξιος! Ο Μανώλης είναι από τους ανθρώπους που προσφέρει πάντα το 1000% σε ότι κάνει! Καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα! Συγχαρητήρια σε όλους για την εκλογή τους!

  2. αφού ο Μανώλης είναι ποιό μεγάλος από τον παναγιώτη τι να ανοίξουμε το δρόμο σε νεώτερους συναδέλφους βρε παιδιά, άντε και Δήμαρχος Μανώλη

  3. Σε όλα τα μέλη συγχαρητήρια. Στον Κύριο Χατζηάμαλλο καλό έργο και να συνεχίσει να είναι ένας εξέρετος Άνθρωπος και καταξιωμένος δικηγόρος.

  4. Συγχαρητήρια αδελφέ μου!!!Ξέρω οτι η πορεία σου θα είναι πετυχημένη.Ομως θα ήθελα να πώ οτι η εκλογή σου δεν ήταν εξαρτημένη απο κάποιους αλλά απόδειξες οτι ξέρεις να ενώνεις!!!!!Πραγματικά είμαι υπερήφανος που εισαι αδελφός μου!!!

  5. μπράβο παιδιά είστε διαλεχτοί όλοι σας. Άξιοι. βοηθήστε τον πρόεδρο και θα δείτε θαύματα.
    τον ξέρουμε από τον Δήμο Ηρακλειδών – μονιάζει τους ανθρώπους.

  6. Απο το κακο ….στο χειρότερο!
    Τόσα έχουν συμβεί κατα καιρούς στο νησί και ο δικηγορικός συλλογος είναι απών. Μόνο αποχές και αυτές με συγκεκριμένες εξαιρέσεις…Μεταναστευτικο_ μειωμενοι συντελεστες_ νησιωτικοτητα _ μη αποδοση της δικαιοσυνής στο χρόνο που πρέπει_ όλα γαργάρα!

  7. ελπίδα υπάρχει. με την αποχή κερδίσαμε πολλά.
    2η θέση ειρηνοδίκη, 2η αίθουσα, έναν επιπλέον πρωτοδίκη και πολλά άλλα.
    Μην μηδενίζετε τα πάντα. Γιατί τότε θα χαθεί η ελπίδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ