ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ένα μεθυστικό ταξίδι γεύσεων & αρωμάτων ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο κτήμα Τριανταφυλλοπούλου

1
3210

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού- Ανοικτά Οινοποιεία

Το Κτήμα Τριανταφυλλοπούλου γιόρτασε σήμερα μοναδικά την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού παραμένοντας ανοιχτό (11:00-18:00) με ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές και διάφορες άλλες εκπλήξεις.

Το ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων και των αρωμάτων ξεκίνησε με την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο ΜΕ ΚΡΑΣΙ  ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  της γνωστής δημοσιογράφου-συγγραφέως Νίκης Μηταρέα.

Στο πάνελ η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, ο Μιχάλης Ποταμούσης εκ μέρους του Συλλόγου Τοπικής Γαστρονομίος «ο Ασκληπιός», η Εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλος Ευρυδίκη Νάκη από την Γαστρονομική Περιφέρεια και η συγγραφέας μίλησαν για το βιβλίο και τις συνταγές του, το κρασί, τον  οινοτουρισμό και τη μαγειρική.

Ιδιαίτερος λόγος έγινε για το συνδυασμό του φαγητού με το κρασί.

Παράλληλα όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παλιές και νέες  σοδειές του Κτήματος συνοδευόμενα από φρέσκο τοπικό ψωμί κρασοτύρι, και άλλα τυριά (από το «Γιαννιώτικο» και την επιχείρηση του «Παναγιώτη Γιάννου»), τέλος όλοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το μαγείρεμα με τοπικά προϊόντα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) με συνταγές από το βιβλίο της, ετοίμασε η Νίκη Μηταρέα.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω:

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οινοποιείο κόσμημα για την Κω και την Ελλάδα.
    Υπέροχα κρασιά από την Κω και μοναδικό περιβάλλον φυσικής ομορφιάς.
    Συγχαρητήρια στην οικ. Τριανταφυλλοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ