Κως: Από τους 8 νέους chef προκρίθηκε ο Ακης Τσουκαλάς, με το πιάτο ‘’κήπος της Κω’’/video

6
5175

Από τους 8 νέους chef που διαγωνίστηκαν προκρίθηκε ο Ακης. Τσουκαλάς , με το πιάτο που τιτλοφόρησε ως ‘’κήπος Της Κω’’.

Ενώ όπως δήλωσαν τα μέλη της επιτροπής όλα τα πιάτα των υποψηφίων ήταν σχεδόν ισάξια, καθώς οι γεύσεις τους ήταν εμπνευσμένες και άρτια παρουσιασμένες .

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στα παιδιά πάντα τέτοια, αλλά να προσέξουν λίγο την ορθογραφία. Και οι δύο προτάσεις που έγραψαν στο βίντεο έχουν λάθη.

  2. Chef και οχιshef πάλι οποίους ήθελαν κεκλεισμένων των θυρών!Άραγε τι συμφέροντα παιζονται και η γιαγιά μου έκανε το ίδιο μόνο το ονόμαζε φτώχια καταραμένη!

    • Η γιαγιά σου με τη φτώχεια και εσύ με την ωμή πάπια και το άκοπο καρέ (είσαι ‘πανέξυπνος’ για ανώνυμος)….

  3. Ρε φιλε πια παπια και πιο καρε παραδοσιακα και γνησια φαγητα της Ελλαδας γιαυτο και ακους παντου σαν της Ελλαδας την κουζινα πουθενα σε καθε γωνια του κοσμου και ελληνικο φαγαδικο αυτα τα πιατια ειναι γιατους κομπλεξικους τους δηθεν εξελιγμενους τους νεοπλουτους ηγιαγια μου ειχε φτωχια αλλα μαγειρευαι ποιοτικα και ποσοτητα τι μου λες τωρα εσυ που ακομα δεν ξεχωριζετε την ζαχαρη με το αλατι !

  4. Ρε φιλε πια παπια και πιο καρε παραδοσιακα και γνησια φαγητα της Ελλαδας γιαυτο και ακους παντου σαν της Ελλαδας την κουζινα πουθενα σε καθε γωνια του κοσμου και ελληνικο φαγαδικο αυτα τα πιατια ειναι γιατους κομπλεξικους τους δηθεν εξελιγμενους τους νεοπλουτους ηγιαγια μου ειχε φτωχια αλλα μαγειρευαι ποιοτικα και ποσοτητα τι μου λες τωρα εσυ που ακομα δεν ξεχωριζετε την ζαχαρη με το αλατι !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ