Απλωμένο εδώ και λίγες μέρες το ΄΄ΛΙΑΣΤΟ΄΄ ζυμώνετε στο ήλιο για την παραγωγή του εξαιρετικού ‘’γλυκέος οίνου’’ της παράδοσης του οινοποιείου Χατζηεμανουήλ.
Η παράδοση του λιαστού περνάει από γενιά σε γενιά διαιωνίζοντας την τέχνη της οινοποίησης του γλυκού κρασιού το οποίο τα παλαιότερα χρόνια ήταν απαραίτητο για το κέρασμα στο σπίτι αλλά και στο παραδοσιακό γλέντι.
ΒΙΝΤΕΟ Ρεπ. Δημοτική Τηλεόραση Κω/Μαρία Παπαζαχαρίου
to kalitero krasi toy kosmoy
απο τους 1 της ελλαδας!!!!
ηγετης του οινου δωδεκανησου