ΒΙΝΤΕΟ Έθιμα των Βαΐων στην Κω από την Ξ. Αγρέλλη (οι σταυροί & η αναπαράσταση της Ανάστασης του Λαζάρου από 7ο Δημοτικό στον Σεβασμιώτατο)

4
1492
Η ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΑΓΡΕΛΗ ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΓΙΑ ‘’ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ’’ΚΑΙ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ video

ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΤΟ 7Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ- ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛ-video

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξανθιππη μου γεια στα χερια σου και του χρόνου να είσαι καλά να τους χιλιασεις τους σταυρούς.Με την φιλοτεχνια των βαγιανων σταυρων ασχολουμαι και εγώ εδώ και αρκετά χρόνια και ειναι κάτι που το κάνω με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση και νιωθω ευλογία.Ασχοληθηκα όλη την εβδομάδα και εφτιαξα πλεκτους σταυρούς για δύο Εκκλησίες μας.Είναι καλό να τηρουμε τα έθιμα της κάθε γιορτής και ειδικά εμείς οι νέοι επιβάλλεται να ασχολουμαστε.Καλή διάβαση να έχουμε Ξανθιππη μου.

  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

  3. Ευχαριστώ από καρδιάς Ξανθιππη μου για τα καλά σου λόγια.Βεβαίως θα χαρω και εγώ πολύ να γνωριστουμε.Καλό Πασχα σε σένα Ξανθιππη μου, πάντα με υγεία σε σένα και την οικογένειά σου και σε ολο τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ