Δυσαρέσκεια του Λυκείου Ελληνίδων Καρδάμαινας για μη πρόσκληση του στην χθεσινή εκδήλωση

7
2536

Στην Καρδάμαινα εχθές πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αργώ με την συνεργασία του ΔΟΠΑΒΣ
Δεν προσκλήθηκε όπως είναι φυσικό μέσα στον τόπο μας το ΛΕΚ αλλά κάποιος άλλος σύλλογος που δεν γνωρίζουμε ούτε ποιος, ούτε πως και γιατί. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο και προσβάλει το κύρος και την αξιοπρέπεια του συλλόγου και εμάς των ιδίων που ασχολούμαστε σε αυτόν τον τόπο.
Ύστερα από τόσα χρόνια πορείας μας θλίβουν τέτοια γεγονότα δυστυχώς επαναλαμβανόμενα, που μόνο με τον πολιτισμό δεν συνάδουν από όπου και αν προέρχονται.
Δεν αναζητούμε προβολή αλλά αναγνώριση.
Όλοι έχουν ευθύνη από τον Πολιτιστικό, την Δημοτική Κοινότητα μέχρι το ΔΟΠΑΒΣ και την Αντιδήμαρχο που ασχολείται με τον πολιτισμό.
Σε παιδιά και σε ανθρώπους που προσπαθούν επί σειρά ετών και αγωνίζονται να κρατήσουν όρθιο ένα σύλλογο δεν φέρονται κατά αυτόν τον τρόπο. Είναι έλλειψη σεβασμού και κυρίως ανευθυνότητα. Δεν ξέρω που αποσκοπεί αυτή η συμπεριφορά κάποιων, πάντως είναι επιεικώς απαράδεκτοι.
Να αναφέρω επίσης στο κλείσιμο της χορευτικής μας χρονιάς, στις 3 Ιουλίου, η Δημοτική Τηλεόραση δεν παρουσίασε απολύτως τίποτα. Είναι ντροπή για τα παιδιά που δουλεύουν μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση να τους προσφέρουμε μόνο απογοήτευση.
Αυτά ας τα σκεφτούν οι αρμόδιοι και αυτοί γενικότερα που ασχολούνται με τον πολιτισμό.
Να σημειωθεί βέβαια ότι δεν έχουμε απολύτως τίποτα με κανέναν σύλλογο θεωρούμε όμως ότι στο χωριό μας πρέπει να έχουμε κάποιο δικαίωμα λόγου και ύπαρξης.
Ευχαριστώ
Η Πρόεδρος Νίτσα Βαληνάκη-Πρίγκου

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί διαχωριστικε το ενιαίο λύκειο Ελληνίδων Κω;;έτσι αποδυναμώθηκε. Εδώ οι κοινότητες και οι δήμοι έγιναν ένας ποιος ο λόγος στο νησί να έχουμε δύο λύκεια;;

  2. Επειδή ………. νομίζετε θα επιβληθείτε με το ζόρι; παρατήστε τα! Καλά σας ήταν. Οι εποχές άλλαξαν……

  3. To κείμενο αυτό προσβάλει το ίδιο το Λύκειο Ελληνίδων. Απορώ αν τα κεντρικά σας είναι ενήμερα για το κατάπτυστο αυτό κείμενο…..

  4. ….. αν γινόταν κάλεσμα είχαν κόσμο να στείλουν; δεν είναι τυχαίο που είσαι ο μοναδικός συλογος χωρίς τμήμα ενηλίκων.
    Δεν θέλανε τα παιδιά να χορέψουν για να τα δουν οι γιαγιάδες τους. Ήταν μια παράσταση που το χορευτικό έπρεπε να παίξει συγκεκριμένο ρόλο. Αλλα δεν περίμενα να το καταλάβεις κι ολας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ