ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε το Κινηματογραφικό Πανόραμα από την Φιλαρμονική Κω στο Astir Odysseus

8
1804

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε για άλλη μια φορά η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Δημοτικής Ενότητας Κω υπό την διεύθυνση του Μαέστρου και Αρχιμουσικού κ. Αθανάσιου Πουλιού στις δύο ξεχωριστές παραστάσεις-εμφανίσεις της χτες βράδυ στον εξαιρετικό και φιλόξενο χώρο του Astir Odysseus στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων 2022 του ΔΟΠΑΒΣ.

Ειδικότερα η Φιλαρμονική Κω παρουσίασε  ένα υπέροχο αφιέρωμα στον Ελληνικό & Ξένο κινηματογράφο με τίτλο «Κινηματογραφικό Πανόραμα».

Βίντεο: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της συναυλίας! Ιδιαίτερα στον μαέστρο και τα παιδιά του! Από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου ,από ανθρώπους που αγαπούν την μουσική και τον τόπο!

  2. Είστε, και δικαίως, από τα καλύτερα ενημερωτικά μέσα της Κω με προβολή σε όλη την Ελλάδα….Με λύπη θέλω να επισημάνω ότι ο τόπος μας υστερεί σε πολιτισμό σε αντίθεση από γήπεδα κλπ που αφορούν τον αθλητισμό. Το συγκεκριμένο γεγονός καλύφθηκε μόνο οταηρθαν και έφυγαν οι επίσημοι ….Τόσων μηνών κόπος σε τέτοιο υψηλό επίπεδο απόδοσης έχριζε διαφορετικής αντιμετώπισης.

  3. Και όχι μόνο 2 λέπτα αποσμασματα αυτής της εξαιρετικής παράστασης..

  4. Μάλλον την ώρα που έπαιζαν κομματάρες έκανες αχ βαχ και δεν άκουσες όλη την συναυλία….Σοβαρή η κατάσταση που μπορείς να γράψεις κάτι τέτοιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ