Σύλλογος Φίλων Μουσικής Κω «ΑΡΙΩΝ»: Ζωντανή εκπομπή με χορούς και τραγούδια της Κω στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΑΡΡΙ και τον π. Νεκτάριο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

4
1528

Η χορευτική ομάδα του συλλόγου μας είχε την χαρά να συμμετάσχει, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, στο 1ο χειμερινό φεστιβάλ παραδοσιακού & μοντέρνου χορού, που πραγματοποιήθηκε στις 24-26/1/2020 στη Ρόδο. Σε ένα γεμάτο χορό & μουσική 3ήμερο 9 σύλλογοι της περιοχής μας αλλά και από την Β. Ελλάδα, παρουσίασαν την περιοχή τους ή τον τόπο καταγωγής τους στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.
Επίσης μετά από πρόσκληση του πατρός Νεκταρίου Πόκια, η ομάδα μας παρουσίασε σε ζωντανή εκπομπή, χορούς και τραγούδια της Κω στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΑΡΡΙ, το Σάββατο 25/01/20.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολιτιστικό σύλλογο Παστίδας «Καμάρι» και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Σιαλούπ Ιωσήφ για την πρόσκληση, αλλά και για την όλη συνεργασία πριν και κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, τον τηλεοπτικό σταθμό ΘΑΡΡΙ και ιδιαίτερα τον πατέρα Νεκτάριο Πόκια και τον πατέρα Ισίδωρο Παφιάκη, επίσης την ναυτιλιακή εταιρεία BLUE STAR FERRIES για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας για έκπτωση στα εισιτήρια της αποστολής, παράγοντας πολύ σημαντικός λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν σήμερα οι σύλλογοι.

Στην αποστολή συμμετείχαν(αλφαβητικά): Ανδρουλλή Ιζαμπέλλα, Γαλάνη Γιούλη, Γιαννούλη Διονυσία, Ζουμπουλίκου Γεωργία, Θεοδωρίδου Βικτωρία, Κωνσταντέλια Αναστασία, Λιμπέρης Λευτέρης, Λιμπέρης Γιάννης, Λυριστής Χρήστος, Μαστόρος Γιάννης, Μπίλλη Πόπη, Πόγια Μαρία, Ρεντίφη Ντίνα, Συνεσίου Ζαχαρίας.
Μουσικοί: Παππούλης Κυριάκος: βιολί-τραγούδι, Πατάκος Ιπποκράτης: λαούτο-τραγούδι.

Με τιμή

το Δ.Σ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτελους καποιος βγαζει προς τα έξω σωστα την παράδοση του νησιου μας!!! Σας καμαρώσαμε και συγκινηθήκαμε, παρακολουθώ το Θάρρι και στεναχωριόμουν που δεν έβλεπα κατι απο το νησι μας!!
    Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε
    Μ.Ι.Γ

  2. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον σύλλογο ΑΡΊΩΝ για την τόσο όμορφη και ξεχωριστή εκπροσώπηση του Νησιού μας.Πραγματικα συγκινηθηκαμε πάρα πολύ βλέποντας την εκπομπή ΣΤΟ ΘΑΡΡΙ.Χιλια μπράβο σε όλους!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ