ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κατενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε η συναυλία μαθητών της Σχολής Μουσικής Μαρίας Ορφανουδάκη

3
2557

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Μια εξαιρετική βραδιά γεμάτη νότες,μελωδίες και παιδικές φωνούλες ήταν η χτεσινοβραδινή εκδήλωση με τους μαθητές της ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μαρίας Ορφανουδάκη – Κιαπόκα στον αύλειο χώρο του λαογραφικού μουσείου Κω (Χάνι)

Τα παιδιά ως μικροί σολίστες παρουσίασαν την ατομική τους πρόοδο και στο τέλος έκλεισαν όλα μαζί χορωδιακά, συνοδευόμενα από τους καθηγητές τους (την πολύ όμορφη παιδική χορωδία η οποία απέσπασε και το θερμότερο χειροκρότημα διηύθυνε ο καθηγητής μουσικής Ερρίκος Τρουμούλης).

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης η Διευθύντρια της Σχολής Μαρία Ορφανουδάκη-Κιαπόκα ευχαρίστησε όλους του συντελεστές και τον ΔΟΠΑΒΣ (την κ. Χατζηχριστοφή η οποία ήταν παρούσα και την κ. Χατζηλιαμή) για την άψογη συνεργασία όλους τους συνεργάτες της καθηγητές, όλους τους συμμετέχοντες, τους γονείς και φυσικά τα παιδιά για την εξαιρετική ερμηνεία τους.

Επίσης απένειμε το πτυχίο αρμονίας με άριστα στη μαθήτριά της Σοφία Γιακαλλή, καθώς και στην επί σειρά ετών μαθήτριά της Άννα Γεωργιάδη η οποία σε ηλικία 16 ετών είχε πάρει πτυχίο πιάνου και πριν από λίγους μήνες δίπλωμα σολίστ με άριστα.

Τέλος, ευχήθηκε στον μαθητή της Παναγιώτη – Φοίβο Δικταπανίδη καλή επιτυχία στις προκριματικές εξετάσεις για το πτυχίο πιάνου που έδωσε, όπως και σε όλα τα παιδιά της τρίτης λυκείου, που αποφοίτησαν, σε ότι κι αν επιλέξουν για τη συνέχεια.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια!!! Πολύ καλή δουλειά! Πλούσιο και απαιτητικό πρόγραμμα με αξιοθαυμαστους μικρούς και μεγάλους σολίστ και πολλά ταλεντάκια! Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στους καθηγητές για το αξιόλογο έργο τους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ