ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μια μοναδική συνάντηση παραδοσιακών μουσικών & τραγουδιστών με πρωτοβουλία του Γ. Τσαμπουνιάρη, στο Σέρτικο, στο Μαρμάρι

0
2476
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια μοναδική συνάντηση όλων των παραδοσιακών μουσικών της Κω (δυστυχώς απουσίαζαν όσοι είχαν μουσική βραδιά σε ξενοδοχεία και καταστήματα) διοργάνωσε απόψε ο φίλος και λάτρης της παράδοσης Γιώργος Τσαμπουνιάρης στο πολύ όμορφο κατάστημα «Σέρτικο» του γιου του Μιχάλη Τσαμπουνιάρη, στο Μαρμάρι.

Παρόμοια συνάντηση είχε πραγματοποιήσει πριν από χρόνια και στην «Ωριά» στο Παλιό Πυλί, ο φίλος Γιώργος (ως άνθρωπος της παράδοσης και γιος του αξέχαστου λαουτιέρη Μιχάλη Τσαμπουνιάρη), με πολλή παραδοσιακή μουσική, τραγούδι, χορό και διασκέδαση.

Βρέθηκαν μαζί οι παραδοσιακοί μουσικοί: Μανώλης Πόγιας, Μανώλης Κεφαλιανός, Δημήτρης Πέτρου, Λιοντής Ντινώρης, Σάββας Κεφαλιανός, Θεοδόσης Παπαϊωάννου, Ζαχαρίας Κασίου, Νίκος Τσατσακλάς, οι μεγάλοι παραδοσιακοί τραγουδιστές μας: Γιάννης Χατζηβελούδος με τη σύζυγό του Καίτη και Φίλιππος Θεοφιλίδης με τη σύζυγό του Ευφημίδα σε παλιούς μερακλίδικους σκοπούς και τραγούδια.

Τραγούδησαν επίσης ο Γιώργος Τσαμπουνιάρης και ο Μανώλης Πίτσης, ενώ στο χορό ήταν ο Γιάννης Μπάρκας με την παρέα του.

Το γλέντι κράτησε έως τα ξημερώματα (χωρίς μικροφωνικές…)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ