Στην Κω την Δευτέρα ο Υπ. Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής (Επιθεώρηση Δικαστηρίων – Φυλακών μετά το σεισμό)

4
756

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής θα μεταβεί την προσεχή Δευτέρα την Κω, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων, προκειμένου να επιθεωρήσουν το δικαστικό μέγαρο και το κατάστημα κράτησης του νησιού, μετά τον ισχυρό σεισμό της 21ης Ιουλίου.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα επισκεφθεί στις 10 το πρωί τα Δικαστήρια και στις 12 το μεσημέρι τις Φυλακές.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παρτε μονομερη αποφαση αν χρειαστει.οι κατοικοι ειναι τελειωμενοι,ειναι σε σοκ και τους καψατε,βεβηλώνετε και ασελγειτε σε πτωματα καραγκιοζηδες.ελεεινοι τυχοδιωκτες..θα μεινετε στην ιστορια…αναθεμα την ωρα που σας φεραμε στην εξουσια,πηγαινετε να μαθετε τι εκαναν οι ιταλοι κατακτητες το 33.

    • Άλλος ένας ψεύτης λαϊκιστής που παίζει μπάλα τα προβλήματα, δεν βλέπει τα χάλια στις φυλακές της Κω.

      Ευτυχώς άντεξαν τον σεισμό τα ακατάλληλα Ιταλικά κτήρια. Οι Φυλακισμένοι μέσα σε θαλάμους των 30 ατόμων δεν μπορούν να ανασάνουν και την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες στο Αμανιού απολαμβάνουν ατομικά προκάτ με κλιματισμό ιντερνέτ και τηλεόραση…

  2. Γιατί ο τοπικός εκπρόσωπος της Δικαιοσύνης αφήνει τους γύφτους που συλλαμβάνει η Αστυνομία και που έχουν αποδεδειγμένα ταυτοποιηθεί τα δακτυλικά τους αποτυπώματα ελεύθερους; ποιο είναι το σκεπτικό ; έχετε μάθει ότι έχει γίνει θέμα και στο Εξωτερικό;έχετε ενημερωθεί ότι έχουν ληστευτεί ενοικιαζόμενα σπίτια ξένων επισκεπτών που νοίκιαζαν διαμερίσματα με το χρόνο;έχετε ενημερωθεί για το πλιάτσικο σε σεισμόπληκους κατοίκους και σε ξενοδοχεία; Είναι και Σάββατο ,Εθνική αργία του ΣΥΡΙΖΑ και δεν πρόκειται να το διαβάσουν οι παπαγάλοι να σας το διαβιβάσουν,ξεχάστηκα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ