Δ. Γάκης: Συγχαρητήρια στους βραβευθέντες των Βραβείων Β. Μοσκόβη έτους 2016 (Νέες ΦΩΤΟ)

1
547

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΚΗΣ: «Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση του διαγωνισμού και στους βραβευθέντες των Βραβείων Β. Μοσκόβη έτους 2016»

***

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, μετά την απονομή των βραβείων και των τιμητικών επαίνων στην εκδήλωση για το Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Α. Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στις 22 Μαΐου 2017, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους φετινούς βραβευθέντες με τα βραβεία Μοσκόβη, Ανδρέα Ιωσήφ Χατζημιχαήλ, Μάγδα Μαριά, Συμεών Δοντά, Κώστα Ιωάννου, Κώστα Κογιόπουλο και Γιάννη Πατέλλη, που με το έργο τους επιμένουν στην έρευνα και τη διατήρηση/συνέχιση μιας ανεξάντλητης παράδοσης. Να ευχαριστήσω επίσης όσους εργάστηκαν και φέτος για τη διοργάνωση του διαγωνισμού. Η ανάδειξη σημαντικών ιστορικών, λαογραφικών, γλωσσολογικών έργων, που πλουτίζουν τις γνώσεις μας για το Δωδεκανησιακό πολιτισμό σε όλες του τις εκφάνσεις, αποτελεί σημαντική συνεισφορά, όχι μόνο για τα Δωδεκάνησα αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Για την Πατρίδα μας αυτός ο πλούτος είναι ανεξάντλητος και θα αποτελεί πάντοτε την πιο σημαντική μας περιουσία. Αναζητώντας τις ρίζες μας, μπορούμε να αναγνωρίσουμε καλύτερα τη θέση μας στο σήμερα και να χαράξουμε μια πιο επιτυχημένη πορεία προς το μέλλον.»

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά έχω μια απορία, αφού από τους πέντε τιμώμενους οι τρεις ήταν από την Κω ο Καματερός που είναι και Βουλευτής από την Κω, γιατί δεν παραβρέθηκε, ούτε και έστειλε χαιρετισμό, ειδικότερα το πρώτο Βραβείο του Αντρέα που αφορούσε και την Εκκλησία Κώου – Νισύρου, κάτι δεν πάει καλά η πολλή παρέα με τον ….. τον έχει αλλάξει φαίνεται

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ