ΣΥΡΙΖΑ Κω: Προσλήψεις σε νησιωτικούς δήμους με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών

9
1654

 

«Προσλήψεις σε νησιωτικούς δήμους με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών»

Με πράξεις, παρά τις δημοσιονομικές δυσκολίες, η κυβέρνηση στηρίζει τα νησιά μας και ειδικά τα Δωδεκάνησα.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη εγκρίθηκαν 82 προσλήψεις τακτικού προσωπικού σε Δήμους της Δωδεκανήσου και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Προσλήψεις εγκρίθηκαν για όλους τους Δήμους της Βόρειας Δωδεκανήσου εκ των οποίων τρεις (3) θέσεις για την Κω.

Οι αναγκαίες ειδικότητες θα καθοριστούν από τους ίδιους τους Δήμους.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για μέτρα στήριξης των νησιών μας, τα οποία θα συντελέσουν στην άρση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν λόγω της ιδιαιτερότητάς τους.

Δείχνει επίσης την έμπρακτη στήριξή της προς τους νησιωτικούς Δήμους, ώστε να ασκούν με επάρκεια την ευθύνη των δημοσίων υποθέσεων που τους έχουν αναθέσει οι πολίτες, αλλά και να αναδεικνύουν τη σημασία των δημόσιων υπηρεσιών και των δημόσιων αγαθών για τη συνοχή και πρόοδο της κοινωνίας μας.

Σύμφωνα με την κατανομή των θέσεων προσωπικού, ειδικά για τη Δωδεκάνησο, προβλέπονται οι εξής θέσεις: Δ. Αγαθονησίου 1, Δ. Αστυπάλαιας 3, Δ. Καλυμνίων 3, Δ. Καρπάθου 2, Δ. Κάσου 3,  Δ. Κω 3, Δ. Λειψών 3, Δ. Λέρου 1, Δ. Νισύρου 2, Δ. Πάτμου 3, Περιφέρεια Ν. Αιγαίου 10.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση ετοιμάζεται να θέσει σε ανοιχτό διάλογο την πρόταση για ουσιαστικές δημοκρατικές αλλαγές που θα δώσουν νέο περιεχόμενο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κω

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.ΒΑΖΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ.ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΗΛ ΚΛΟΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ 4.5 ΔΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ(ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ) ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΑΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΣΑΤΕ(ΛΕΓΕ ΜΕ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ) Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Τ Ε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ