Η. Καματερός (επίσκεψη με Α. Γκιντιζέ στο τοπ. γραφείο): Να ενισχύσουμε την Επιθεώρηση Εργασίας στα νησιά μας

13
1020

Ηλίας Καματερός: Να ενισχύσουμε την Επιθεώρηση Εργασίας στα νησιά μας

Επίσκεψη στα γραφεία του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων στην Κω πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, συνοδευόμενος από τον συντονιστή της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κω, Καβαδάκη Μανόλη, και τον πολιτευτή Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γκιντιζέ Αντώνη.

Ο Ηλίας Καματερός, αφού ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο κ. Σάζαλη για θέματα του Τμήματος, δεσμεύτηκε να αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να ενισχυθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία, λαμβάνοντας υπόψη και τις ιδιαιτερότητες των νησιών, καθώς και τη συνταγματικά κατοχυρωμένη προστασία της νησιωτικότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το Προεδρικό Διάταγμα 113 το 2014 δημιουργήθηκε μια Περιφερειακή Διεύθυνση Εργασιακών Σχέσεων Πειραιώς, Δυτικής Αττικής και Νοτίου Αιγαίου με έδρα τον Πειραιά, ενώ ταυτόχρονα καταργήθηκαν τα γραφεία της υπηρεσίας σε Κάλυμνο και Κάρπαθο, τα οποία συγχωνεύθηκαν με αυτά της Κω και Ρόδου αντίστοιχα.

Η ενίσχυση και η αναβάθμιση μιας τόσο κρίσιμης και νευραλγικής, όσον αφορά την επίβλεψη και τον έλεγχο εφαρμογής της εργατικής νομοθεσίας, υπηρεσίας στην περιοχή μας είναι αναγκαία και επιβεβλημένη και προς αυτήν την κατεύθυνση αγωνιζόμαστε, δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Βρε ΚΑΜΑΤΕΡΕ, ας έβγαζες και μια φωτογραφία με τον Γκιντιζέ των ψεκασμένων ΑΝΕΛ να γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια πριν τα σφάξουν…

      Η φασιστοαριστερή συγ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χέρι, χέρι, στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και στις παπαρότσαρκες… Ετοιμάζεται ο «ΨΗΛΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ»

    • ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ γιόρτασαν οι φασιστοαριστεροί λαϊκιστές της κυβέρνησης της ΨΕΥΤΙΑΣ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.όπως τους αρμόζει...

      Γιόρτασαν τα μνημόνια που δεν έσκισαν αλλά ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΡΙΤΟ στα τέσσερα και το 4ο που ΕΡΧΕΤΑΙ με ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ και του ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ που στις 5-6.000 Ε ενώ ΕΤΑΖΑΝ ότι θα το πήγαιναν στις 13.000Ε, την ΤΣΟΝΤΑ από την 13η σύνταξη που έδωσαν για αντίδωρο λαϊκίζοντας, τις επικουρικές που πετσόκοψαν, το ΕΚΑΣ που τσεκούρωσαν και καταργούν, τον ΦΠΑ 24% ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ λόγω νησιωτικότητας και που μερικοί σαν τον ψεκασμένο φασίστα συγΚΑΜΕΝΟ και τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ απειλούσαν την κυβέρνηση ότι θα την έριχναν κιόλας οι «ΚΟΤΕΣ», την μείωση μισθών και συντάξεων κάθε λίγο και λιγάκι, μείωση στις αναπηρικές, μείωση των επικουρικών συντάξεων, αύξηση της φορολογίας εισοδήματος 29% και τις νέες παράλογες των ασφαλιστικών εισφορών στους μικροεπαγγελματίες και την μαζική μετανάστευση 500.000 επιστημόνων και ανέργων νέων. Καταστρέφουν όσο κάθονται στην καρέκλα με το μέλι την οικονομία, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία όλη οι φασιστοαριστεροί ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

  1. Ε που να φτάσεις Σαζαλη σ´ολο το επαρχείο ;;στην Καλυμνο,στην Κάρπαθο,στη ζέστη και στο κρύο ;;Από την υποστελέχωση ο βουλευτής φαίνεται μανισμένος και θα σου φέρει κάνα δυο να σαι ευτυχισμένος !!

    • Ο μιας χρήσης Βολευτής, ο ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ στα τέσσερα ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ και τα ΝΕΑ ΚΑΖΙΚΙΑ της φασιστοαεριστεράς..

      Ο βολεμένος οικονομικά βουλευτής που απειλεί με παραίτηση κάθε τόσο και μετά ψηφίζει με ένα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ είναι ο κύριος υπεύθυνος για ότι έγινε και θα γίνει με τα 2 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΚΩ, που με δική του προτροπή δημιούργησε ο ΣφΥΡΙΖΑ της ΤΑΣΙΑΣ-ΜΟΥΣΑΚΑ. Τώρα δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με σοβαρά προβλήματα παρά με δήθεν διευκολύνσεις σε αγρότες και ψαράδες, ετοιμάζεται όμως να ψηφίσει το 4o MNHMONIO ME THN ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΣΤΙΣ 5.000 E ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΕΙΝΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ…..

  2. Φασίστας είναι όποιος διοικεί χωρίς ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ την λαϊκή δεδηλωμένη, ο ΣφΥΡΙΖΑ όμως προ πολλού κατέβηκε σε μονοψήφια ποσοστά..

    Εσείς είστε οπαδοί κόμματος με παρωπίδες στα μάτια, λιμασμένοι για εξουσία, παραδάκι και θα υποστείτε την εκδίκηση μας… Για τις κρουαζιέρες του φασίστα Στάλιν ακούσαμε, εσείς για τα ταξίδια ΠΑΠΑ στην Βενεζουέλα και Κολομβία ακούσατε κάτι;;; Διάβασες για ξύλο σε γέροντες συνταξιούχους έξω από το ΜΑΞΙΜΟΥ;;; Οι Κώοι δεν ήθελαν όπως και τα άλλα νησιά Hot Spot αλλά μας έχωσε ο βουλευτής σου μιας χρήσης ΔΥΟ. Για την αριστερή αλληλεγγύη των κομματικών ΜΚΟ του ΣφΥΡΙΖΑ και της ΜΑΣΟΝΙΑΣ που αλλάζουν πάνες σε ανήλικα 20άριδες ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ για να εισπράττουν χωρίς κανέναν έλεγχο ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ; Υπάρχει μια Διεθνής οδηγία-εντολή ώστε να βαφτίζονται φασίστες, όσοι φοράνε κομματικές ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ και δεν στραβώνονται να διορίζονται 15.000 κομματόσκυλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ και στο Μαξίμου με 2.500 Ευρώ τεμπέληδες αναρχικοί τύπου ΚΑΡΑΝΙΚΑ. Φτιάχνονται Πρωθυπουργικά γραφεία για να βολεύονται γκόμενες με πλούσια μπαλκόνια, πουτ@νίτσες σε υπουργεία και Υπουργίνες Εργασίας που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους αλλά έκανα νυχτερινά ξελαφρώματα στην εξουσία… -Αλεξίκακος-

  3. Η καταστροφή του νησιού μας.
    Συριζα και ανελ εγω θα ντρεπόμουν να κυκλοφορώ εαν ήμουν στη θεση τους.

  4. Τα φασισταριά έχουν λαλήσει!!Συνέχιζε να μοιράζεις εγκεφαλικά στα ούγκανα ηλιά μου!

  5. Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ …….ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ, ΤΟΝ…… ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ, Η ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ