Συντροφικό μαχαίρωμα.. Δεν είναι Εφοπλιστής ο Πάνος Σκουρλέτης (Ποιο το έγγραφο φωτιά)

2
3159

Ποιο το έγγραφο που καίει την οικογένεια Σκουρλέτη για την offshore που φέρεται αν διατηρεί στον Παναμά;

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ο πατέρας του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, Βασίλης-Γιώργος, εμφανίζεται να είναι ιδιοκτήτης της offshore εταιρείας LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A. με έδρα τον Παναμά.

Είναι πολλοί βεβαίως εκείνοι οι «καχύποπτοι» που βλέπουν πίσω από την συγκεκριμένη διαρροή, τον ΣΥΡΙΖΑ και το «σύστημα του Τσίπρα» στο Μέγαρο Μαξίμου, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο «εκδικούνται» πολιτικά τον Σκουρλέτη για την πολιτική του στάση απέναντι στον Τσίπρα το τελευταίο διάστημα.

Όποιος και εάν όμως είναι ο διαρροέας, εφόσον η είδηση επιβεβαιωθεί, πρόκειται για βόμβα – μεγατόνων και ο υπουργός του Τσίπρα οφειλει να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα το ereportaz.gr.

Το Fimes.gr αναδημοσιεύει το θέμα από το ereportaz.gr και το συνοδευτικό έγγραφο – ντοκουμέντο, διατηρεί τις όποιες του επιφυλάξεις και θα αναδημοσιεύσει και ολόκληρη την απάντηση Σκουρλέτη– εφόσον κάτι τέτοιο υπάρξει:

«Η οικογένεια Σκουρλέτη με offshore εταιρεία στον Παναμά (;) (Έγγραφο)

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα έγγραφο που -σύμφωνα με το οποίο- ο πατέρας του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, εμφανίζεται να είναι ιδιοκτήτης της offshore εταιρείας LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A. με έδρα τον Παναμά.

Το έγγραφο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μένει να δούμε την έδρα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πατρός Σκουρλέτη, καθώς επίσης και αν αυτή η εταιρεία στο όνομα Vassilios George Skourletis ανήκει σε μέλος της οικογένειάς του και αν έχει δηλωθεί στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές.»

 

Συντροφικο μαχαιρωμα

Δεν είναι Εφοπλιστής ο Πάνος Σκουρλέτης

Επίθεση από σκοτεινά κέντρα της Κουμουνδούρου δέχεται ο σύντροφος Πάνος Σκουρλέτης, ο “Εφοπλιστής”. Κι αυτό παρότι είναι γνωστό ότι η μητέρα του είναι της οικογενείας Λαιμού-των γνωστών εφοπλιστών-και τα περισσότερα μέλη της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας έχουν στενή παραδοσιακή σχέση με τη Ν.Δ και τη συντηρητική παράταξη.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί έγγραφο που εμφανίζει την οικογένεια Σκουρλέτη να κατέχει εξωχώρια εταιρεία στον Παναμά, την LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A., στην οποία φέρεται να εμφανίζεται ως δικαιούχος ο πατέρας του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ «Vassilios George Skourletis»!

Είναι πολλοί βεβαίως εκείνοι οι «καχύποπτοι» που βλέπουν πίσω από την συγκεκριμένη διαρροή, τον ΣΥΡΙΖΑ και το «σύστημα του Τσίπρα» στο Μέγαρο Μαξίμου, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο «εκδικούνται» πολιτικά τον Σκουρλέτη για την πολιτική του στάση απέναντι στον Τσίπρα το τελευταίο διάστημα και την έκρηξή του για την πώληση της ΔΕΗ.

Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα το ereportaz.gr (δες εδώ).

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γόνος πολύ πλούσιας οικογένειας, το έπαιξε αριστερός (όπως και πάρα πολλοί πλούσιοι γόνοι, ακόμα και στην Κω), στην συνέχεια έγινε καθηγητής Πανεπιστημίου (αλλά δεν ζήτησε ποτέ να τον αποκληρώσουν) και σαν μορφωμένος και με αριστερές πεποιθήσεις, έγινε και υπουργός. Μήπως υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι όλοι οι αριστεροί είναι και φτωχοί; Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει γιατί δεν μπορείς να το παίζεις μια ζωή θεωρητικός με άδειο στομάχι.

    • αυτα ειναι προπαγανδες για αφελεις και ηλιθιους. ο πανος σκουρλετης ειναι ενα διαμαντι της πολιτικης, και μακαρι να ειχαμε πολλους σαν αυτον…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ