ΣΥΡΙΖΑ Κω: Έπειτα από συνάντηση Κατρούγκαλου με Αβραμόπουλο η παράταση της visa

1
1008

 

Συνάντηση του ΑΝΥΠΕΞ κ. Γ. Κατρούγκαλου με τον επίτροπο κ. Δ. Αβραμόπουλο
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κατρούγκαλος συναντήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες με τον Έλληνα Επίτροπο κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα. Ο κ. Κατρούγκαλος ευχαρίστησε τον κ. Αβραμόπουλο για τις ενέργειες του ώστε να παραταθεί το πιλοτικό πρόγραμμα χορήγησης Visa σε πολίτες της Τουρκίας που επισκέπτονται τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου για τουριστικούς λόγους και για το 2017, σε ικανοποίηση σχετικού αιτήματος, που είχε συστηματικά προωθήσει το Υπουργείο Εξωτερικών από την λήξη του προηγούμενου προγράμματος (28.10.2016) και είχαν υποστηρίξει ενεργά οι τοπικές κοινωνίες.

Επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον κ. Αβραμόπουλο για τις απόψεις της ελληνικής κυβέρνησης για θέματα της αρμοδιότητος του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προσοχή σε αυτόν τον παπ....τον ΚΑΤΡΟΥΛΑΡΟ, θα τα κάνει πάλι όλα σκ@τά όπως τα έκανε στο ασφαλιστικό...

    Αυτός ο γιαλατζί «αριστερός της πλάκας» θα καταστρέψει με τις βλακείες του και τον τουρισμό όπως τα κατάφερε να καταστρέψει όλους τους επαγγελματίες με τις μ@λακίες που ψήφισαν στα τέσσερα τα ψώνια της εξουσίας σαν και τον δικό μας «ΨΗΛΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ» τον φασιστοαριστερό κάπτεν-Ηλία

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ