Γ. Παππάς: «Μαύρη» επέτειος 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

2
567

Άρθρο Ιωάννη Παππά

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας μας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κυβερνητικό της εταίρο ΑΝΕΛ.

Μια επέτειος που κανονικά θα πρέπει να αποτελέσει «μαύρη» σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας.

Αυτά τα δύο χρόνια, η χώρα κάνει συστηματικά βήματα προς τα πίσω ενώ η κοινωνία και η οικονομία βυθίζεται καθημερινά στην ύφεση, στην φτώχεια, στην μιζέρια και στην κατάθλιψη.

Ποτέ πριν από τότε που ξεκίνησε η κρίση στην Ελλάδα –εφτά χρόνια πριν- η Ελλάδα δεν βρισκόταν σε τέτοια κατάσταση.

    Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος και η παρέα τους, άρπαξαν την εξουσία με ψέματα, πάνω στα οποία έχτισαν με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο το προφίλ των εθνοσωτήρων και συνέχισαν την πορεία καταστροφής της χώρας μας, λέγοντας «ναι» σε όλα τα αιτήματα των δανειστών μας, καθώς μοναδικό στόχο έχουν την όσο το δυνατό μεγαλύτερη παραμονή τους στην κυβέρνηση.

    Η χώρα χρειάζεται το συντομότερο δυνατόν πολιτική αλλαγή. Πρέπει να γίνουν εκλογές ώστε να επανέλθει η χώρα σε κανονικότητα, και να αναλάβει μία παράταξη που να μπορεί να διαχειριστεί την κρίση και την καταστροφή που προκάλεσαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

    Όπως είπε και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι η ώρα να εφαρμόσουμε ένα πραγματικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων ώστε να βγει η χώρα από την κρίση.

    Το δίλημμα είναι, πλέον, σαφές: με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή με την κοινωνία, με τον Τσίπρα ή με την Πατρίδα

    Αυτοί προσπαθούν στην κυβέρνηση να οικοδομήσουν ψεύτικα διλήμματα, ότι από τη μία πλευρά δήθεν είναι οι αγωνιστές του λαού και από την άλλη οι φίλοι του Σόιμπλε και του ΔΝΤ.

    Η αλήθεια όμως, είναι ότι αυτή η κυβέρνηση είναι οι καλύτεροι πελάτες των δανειστών, είναι η κυβέρνηση που απέτρεψε την Ελλάδα από το να βγει από τα μνημόνια και την κρίση, έφερε τρίτο επαχθέστατο μνημόνιο και υπογράφει ό,τι της ζητηθεί.

    Η ελληνική οικονομία παραπαίει. Οι στόχοι του προϋπολογισμού ως προς την ανάπτυξη είναι ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτευχθούν.

    Η παιδεία υποχωρεί όπως διαπιστώνει η έκθεση της ίδιας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Η Υγεία είναι σε χειρότερη κατάσταση από ποτέ.

    Στο δημόσιο στήνεται ένα νέο πελατειακό σύστημα με στρατιές μετακλητών και τη φάμπρικα των αντισυνταγματικών μονιμοποιήσεων ενώ την ίδια ώρα, ο ιδιωτικός τομέας και η επιχειρηματικότητα έχουν στηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα και καταρρέουν καθημερινά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπου και αν πας όπου και αν πας εδώ Παπάς εκεί Παπάς, γιατί σας λένε και παπατζήδες όμως

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ