Στην Κω το Σαββατοκύριακο ο Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου (συναντήσεις με φορείς-ανοιχτή εκδήλωση)

14
1481

Στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιούν κυβερνητικά στελέχη σε όλη τη χώρα, με εντολή Πρωθυπουργού, θα βρίσκεται στην Κω το Σαββατοκύριακο (πιθανότατα Κυριακή) ο Υπουργός Οικονομίας & ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Στην Κω θα έχει συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και τους φορείς (όπου θα τεθούν επί τάπητος θέματα φορολογικών συντελεστών -δείτε χθεσινό άρθρο του- και τοπικής ανάπτυξης). Επίσης, προγραμματίζεται ανοιχτή εκδήλωση για το ευρύ κοινό.

 

Ο Δημήτρης Β. Παπαδημητρίου είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Levy του Bard College (ΗΠΑ) και αντιπρόεδρος και καθηγητής Οικονομικών στο Bard. Ήταν διακεκριμένος μελετητής στην Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών της Σανγκάης, έχει καταθέσει σε ακροάσεις της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων του Αμερικανικού Κογκρέσου.

Ήταν αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου του Εμπορικού Ελλείμματος του Αμερικανικού Κογκρέσου και μέλος του Ειδικού Συμβουλίου Πολιτικών Ανταγωνιστικότητας για την Διάθεση Κεφαλαίων. Έχει συγγράψει ή επιμεληθεί 13 βιβλία, ενώ έχει κάνει και πολλές δημοσιεύσεις άρθρων. Είναι ακόμη στη συντακτική επιτροπή του περιοδικών Journal of Economic Analysis, Challenge, και του Bulletin of Political Economy. Επιμελήθηκε το «The Elgar Companion to Hyman Minsky» (βοήθημα κατανόησης στο έργο του οικονομολόγου Hyman Minsky)

Σύζυγος του κ. Παπαδημητρίου είναι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ .ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ !!ΑΠΟ CIA!!!

    Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι Πρόεδρος του Levy Economics Institute, καθηγητής στο Bard College στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ και ερευνητής στο Ινστιτούτο Εργασίας.
    Έχει δημοσιεύσει τις μελέτες του σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως το Journal of Economic Issues, European Journal of Political Economy, Review of Political Economy, Challenge, κ.ά. και σε βιβλία, και έχει παρουσιάσει τις εργασίες του σε διεθνή επιστημονικά και τραπεζιτικά συνέδρια.
    Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος επιτροπών του Κογκρέσου Αμερικής και διακεκριμένος επισκέπτης καθηγητής της Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών στην Σαγκάη, Κίνας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Columbia και κάτοχος MA και PhD στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο New School for Social Research, ΗΠΑ.Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/742763/anasximatismos-neos-ypoyrgos-anaptyxis-o-dimitris-papadimitrioy#ixzz4WcSwx1qJ

  2. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ!!!ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΗΤΑΝ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ!!!!ΤΙ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!

  3. ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΟΡΝΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!!!!ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

  4. Μου θυμίζει το ανέκδοτο που πήγε κάποτε Έλληνας πρωθυπουργός (ας μην το κάνουμε προσωπικό το θέμα) στην Ελβετία και του σύστησαν τον υπουργό Ναυτιλίας. Είχε γελάσει (λέει το ανέκδοτο) ο πρωθυπουργός και παρατήρησε γελώντας «Υπουργός Ναυτιλίας στην Ελβετία»; και του απάντησε ο ομόλογός του «Μα και εσείς έχετε υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, που το βρίσκετε το αστείο»

  5. ΠΡΟΣ.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ .ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ !!ΑΠΟ CIA!!!

    δηλαδη ειναι αμερικανοτσολιας και οχι γερμανοτσολιας?εχουμε μπερδευτει με τοσους δοσιλογους προδοτες!!!!

  6. και η γυναικα του υπουργου οικονομικων ειναι υπουργος της κυβερνησης συριζα!!!

    και αυτην ηρθε απο αμερικη!!!πολλους αριστερους κουμουνιστες με δεξιες τσεπες εχει η αμερικη!!!!πολυ φτωχεια στο αμερικα!!

  7. ο γκαου που δεν ξερει ελληνικα και βαζει φορους περιμενοντας την αναπτυξη?αυγα και γιαουρτια

  8. Θα έχει ενδιαφέρον να του τεθούν κάποιες ερωτήσεις.

  9. ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙς?ΠΩς ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕς ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

    ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ