ΝΔ Κω: Ηχηρό μήνυμα η δυναμική υποδοχή του Κ. Μητσοτάκη στην Κω – Ευχαριστήριο

7
1480

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τις περιοδείες του για το 2017 επισκεπτόμενος την Κω και την Ψέριμο, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τις ανησυχίες των κατοίκων και να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά.

Από το Στρατιωτικό Φυλάκιο της Ψερίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε σαφή μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για το σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού,  όπου είχε συνομιλίες με τα πληρώματά τους τα οποία συνεχάρη και ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που παρέχουν για την προστασία των ελληνικών συνόρων.

Ακολούθως, είχε συναντήσεις με τον Έπαρχο Κω, το Δήμαρχο Κω και τους φορείς του νησιού μας, οι οποίοι του έθεσαν τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κως.

Στη συνέχεια, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “Κυπριώτης Πανόραμα” οι πολίτες της Κω υποδέχθηκαν με τρόπο μοναδικό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα  για τη νικηφόρα πορεία της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε τους πολίτες της Κω για το δυναμικό παρόν, που ξεπέρασε και τις πιο ευοίωνες προβλέψεις και αναφέρθηκε στην Συμφωνία Αλήθεια με τους πολίτες, που αποτελεί το θεμέλιο λίθο για την αλλαγή πορείας της πατρίδας μας. Στην ομιλία του έκανε λόγο για τη νησιωτικότητα και τις αναγκαίες αλλαγές στο φορολογικό πλαίσιο για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας. Επίσης, τόνισε ότι είναι εθνική αναγκαιότητα η διενέργεια εκλογών για να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ΔΗΜ. Τ.Ο. Κω Νέας Δημοκρατίας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους πολίτες της Κω που αγκάλιασαν την εκδήλωση και κατέδειξαν την επερχόμενη εκλογική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και στο νησί της Κω.

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τoν κ. Κωνσταντίνο Κυπριώτη και την κα Μαρία Κυπριώτη για την παραχώρηση της αίθουσας «ΚΟΛΟΣΣΟΣ» του ξενοδοχείου «ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ», καθώς και στο προσωπικό του ξενοδοχείου για την άψογη εξυπηρέτηση.

Επιπλέον, θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τις επιχειρήσεις εστιατόριο «Η20», ζαχαροπλαστείο «SPECIAL», ζαχαροπλαστείο «MOUS», αρτοποιείο Χαράλαμπου Τσαγγάρη, «ΚΑΣΙΟΥ ΜΗΝΑΣ Α.Ε.» και την καφετέρια «BARISTA» για τις χορηγίες και τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος, άξια συγχαρητηρίων είναι η άμεση επέμβαση του προέδρου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και καρδιολόγου κ. Παύλου Μπακίρη και των ιατρών κ. Τάλλαρου και κας Φρατζάκη, οι οποίοι τάχιστα παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε παρευρισκόμενο κατά τη συνάντηση με τους φορείς στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Τοπική Οργάνωση Κω

                                              Νέας Δημοκρατίας

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • χαχαχαχα…όλα τα λεφτά είναι το ύφος που παίρνει στο τέλος, εκεί που τους λέει…γιατί γελάτε;

  1. ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

  2. γιατί κόψατε την αίθουσα στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ στα δύο; γιατί γεμίσατε το χώρο με τραπέζια ροτόντες. Για να μη πλημμυρίσει η αίθουσα από κόσμο; Αν δε βλέπετε ότι ο λαός της Κω σας γύρισε την πλάτη τότε έχετε πράγματι μεγάλο πρόβλημα

    • συριζανελ τελος…… συντομα κλεινει η φασιστοειδης ‘αριστερη’ παρενθεση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ