Μ. Κόνσολας: Θα υπερψηφίσουμε αναστολή για ΦΠΑ – Το Υπ. Τουρισμού να προχωρήσει σε δυναμική καμπάνια αποκατάστασης της φήμης των νησιών

1
298

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία θα υπερψηφίσει την αναστολή κατάργησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στην τρίτη ομάδα νησιών και ιδιαίτερα στα νησιά εκείνα που η Κυβέρνηση φόρτωσε τη διαχείριση του μεταναστευτικού και τα έχει μετατρέψει σε αποθήκες ανθρώπων.

Υπενθυμίζεται πως όταν αναδεικνύαμε το θέμα, ζητώντας να μην γίνει η αύξηση του Φ.Π.Α. σε αυτά τα νησιά, η Κυβέρνηση σφύριζε αδιάφορα.

Τώρα προχωρά σε αυτήν την κίνηση για να εκτονώσει τις αντιδράσεις, που έχει δημιουργήσει η πολιτική της.

Για να στηριχθεί, όμως, η τοπική οικονομία αυτών των νησιών και ιδιαίτερα ο τουρισμός χρειάζονται πολλά περισσότερα.

Το Υπουργείο Τουρισμού οφείλει να διαμορφώσει μια δυναμική καμπάνια επικοινωνίας και αποκατάστασης της τουριστικής φήμης των νησιών.

Η Κυβέρνηση οφείλει να ξεκινήσει άμεσα τη μεταφορά των προσφύγων στην ηπειρωτική χώρα και την επαναπροώθηση των παράνομων μεταναστών στην Τουρκία. Οφείλει να αφήσει τα ψέματα και τις απειλές προς τους νησιώτες.

Οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα από τη Νίσυρο για τα νησιά θύμισαν το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Όλοι ξέρουν ότι το περίφημο Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ταυτίστηκε με την εξαπάτηση των πολιτών».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι λες ρε Κονσολα?? Οτι θελεις λες ? Γιατι θα ψηφισετε την μειωση του ΦΠΑ ? Αφου Και αυτη ειναι ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ενεργεια της Ελλαδας οπως και η 13η συνταξη που ειπατε οτι θα ψηφιζατε και υστερα απο το τηλεφωνημα του Αφεντη σας του Σοιμπλε ΚΑΝΑΤΕ ΠΙΣΩ !!!! χεστηκατε απο τις αντιδρασεις του κοσμου …την αδεια απο τον Σοιμπλε την πηρατε ?? η’ παλι αυριο θα αλλαξετε ??? Ρε δεν ντρεπεστε να καταψηφισετε την 13η συνταξη ?? Ρε οι ανθρωποι την εχουν ΑΝΑΓΚΗ. Ρε με τι καρδια θα κανετε Χριστουγεννα ??? Ρε βοηθειστε τους ανθρωπους και αφηστε τα λογια του κ@λου…. Τσιρακια του Σοιμπλε. τα εχουν ΑΠΟΛΥΤΗ αναγκη οι ανθρωποι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ