Η. Καματερός για ΦΠΑ: Συνεχής προσπάθεια και αγώνας για τη νησιωτικότητα (BINTEO)

7
1009

 

Η. Καματερός: συνεχής προσπάθεια και αγώνας για τη νησιωτικότητα

Στη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά που δεν έχει αυξηθεί, στην επαναφορά του όπου έχει καταργηθεί αλλά και στην ανάπτυξη νέων πολιτικών που αμβλύνουν τα προβλήματα της νησιωτικότητας και του τουρισμού που συσσώρευσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, επικέντρωσε ο βουλευτής Ηλίας Καματερός στην ομιλία του στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2017.

Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής μίλησε για την ανάγκη αναδιανομής υπέρ των νησιωτών σημαντικών κοινωνικών αγαθών όπως η υγεία, η παιδεία, οι μεταφορές και οι υπηρεσίες.

Γι’ αυτό τόνισε «…χρειάζεται χρόνος για να υλοποιηθούν αποτελεσματικά οι τομές που σχεδιάζονται, κάτι που μπορεί να κάνει μόνο η σημερινή κυβέρνηση».

Ο Ηλίας Καματερός μίλησε αναλυτικά για τη μεγάλη προσπάθεια να αναστραφεί η πορεία της χώρας από την καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και να σταθεί με αξιοπρέπεια η ελληνική κοινωνία απέναντι στα προβλήματα που της φόρτωσαν σε όλους τους τομείς.

Κατηγόρησε μάλιστα τη Ν.Δ. για λαθροχειρία και ότι προσπαθεί να κάνει το «μαύρο – άσπρο» όταν είναι αυτή που υποβάθμισε, συνειδητά, δικαιώματα των νησιωτών αλλά και όλων των πολιτών, όπως η πρόσβαση στην υγεία και στην παιδεία.

Σε αντίθεση με την πολιτική καταστροφής των κοινωνικών αγαθών από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ η σημερινή κυβέρνηση, τόνισε, αυξάνει τα κονδύλια για την υγεία, την παιδεία, την πρόνοια και εντάσσει όλους τους πολίτες στο δημόσιο σύστημα υγείας, ανασφάλιστους και μη.

Στην ίδια κατεύθυνση μίλησε για νέο σχεδιασμό τουριστικής πολιτικής που δε θα συγκεντρώνει τον πλούτο σε λίγα χέρια αλλά θα τον διανέμει στους πολλούς, με σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων που πέφτουν θύματα υπερεκμετάλλευσης.

Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η ομιλία του Ηλία Καματερού, ως συμβολή του στη διαμόρφωση κοινωνικών και αναπτυξιακών χαρακτηριστικών του Προϋπολογισμού για το 2017.

Ολόκληρη την ομιλία του Ηλία Καματερού μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο:

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΗΛΙΑΚΗ, θα ψηφίσεις στα τέσσερα τα εργασιακά, τις ομαδικές απολύσεις, τα νέα μέτρα ή ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΡΩΙΚΉ ΕΞΟΔΟ;;;

    Έρχονται νέα μέτρα ΚΑΜΑΤΕΡΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΜΠΑΛΑ, ΌΛΟ ΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ.

  2. τι λετε ρε πολιτικοι απαταιωνες,τι λετε? δεν ντρεπεστε λιγο ρε που πουλατε την πατριδα σας? ειστε ελληνες εσεις? ε? εσείς έχετε να φάτε για δέκα γενεές εμας μας ρώτησες πως θα ζήσουμε? ζεις ρε με 700 εθρω το μηνα? 400 ενοικιο 100 ρευμα 100 βενζινη 20 τηλεφωνο τα αλλα 80 που σ… να τα δωσω ρεεεεεεεεε?????εσυ την εζησες τη ζωη σου η δικια μας που εχει μελλον ακομα μας ρωτησες αν θελουν με να ζουμε σαν δουλοι και να μας εχεις γεμισει το νησι με πακιστανικα πιθηκια?ειστε τελειωμενοι φυγετε απο την ελλαδα……..

    • Κ. Βουλευτα για σενα παει το σχολιο που δεν ξερεις τι εχεις και δεν θα πεινασεις ποτε…..

  3. Πάει η νησιωτικότητα που έταζε ο Κάπτεν Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, με τις εκλογές που έρχονται πάει στα αζήτητα ο μιας χρήσης...

    Πάντως θα σε θυμόμαστε Ηλία για την πόρτα στους μετανάστες που άνοιξες, για το στρατόπεδο ΛΑΘΡΟ στο Πυλί και για τους γιατρούς και νοσηλευτές που όλο έρχονται αλλά χάνουν τον δρόμο…

  4. ΚΑΜΑΤΕΡΕ τα 300 ευρώ να τα βάλετε...μου πήρατε 400 € από το επικουρικό για 12 μήνες κάθε χρόνο...

    … και θα μου δώσετε για ψυχικό το μακρύτερο μια και παίρνω 801 ευρώ ΜΕΙΚΤΑ. Με θεωρείται πλούσιο και ΒΛΑΚΑ για σας ψηφίσω ξανά αριστεροί του κ@λου;;;

  5. ΚΟΥΙΖ: ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΜΕΙΚΤΑ 801 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 13η ΣΎΝΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ;;;

    Μα το μακρύτερο από τα τρία από τους ψεύτες και λαϊκιστές των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που νομίζουν ότι με ένα αντίδωρο θα κάνουμε και γιορτή.

  6. Ελεος ψευταραδες…..το χαρτζιλικι στους σινταξιουχους λετε οτι εξαρτατε απο εσας,εξαλου ειχε δωσει και ο Σαμαρας ο κακος.Το ΦΠΑ πως θα το περασετε απο την τροικα?Μηπως μας πητε π[αλι στο τελος εμεις θελαμε αλλα δεν μας αφηνει ο κακος ο Σοιμπλε και εντομεταξη εχετε ψηφισει το προιπολογισμο που θα γονατισει ολη τη χωρα και τα μετρα για τα επομενα 5 χρονια?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ