ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ για υποψηφιότητά του με ΚΙΝΑΛ στα Δωδ/σα: ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

18
628

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ : ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Σε σχέση με την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου του ΚΙΝΑΛ, ο τ.Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και π.βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης μετά από σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

« Ενόψει των επικείμενων κρίσιμων εθνικών εκλογών, ήδη με δηλώσεις μου έχω θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να είμαι υποψήφιος στο νομό Δωδεκανήσου, ανταποκρινόμενος και στη σχετική πρόταση που έγινε από την Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΙΝΑΛ.

Θεωρώ ότι το Κίνημα Αλλαγής δημιουργήθηκε για να ξεπεραστούν παθογένειες του παρελθόντος και είμαι βέβαιος ότι αντιρρήσεις για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο με προσωπικά πολιτικά κίνητρα μόνο, δεν έχουν θέση στο πλαίσιο των αξιών και αρχών που θέλουμε να υπηρετήσουμε.

Πιστεύοντας ότι μπορώ να συνεισφέρω στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου του ΚΙΝΑΛ, δηλώνω ότι επιθυμώ να είμαι υποψήφιος και πιστεύω ότι τα αρμόδια όργανα θα ανταποκριθούν με θετικό τρόπο στη διάθεση και πρόθεση μου.

Ευελπιστώ ότι μαζί με τον νυν βουλευτή Δημ. Κρεμαστινό και τους άλλους συνυποψηφίους μου, θα αγωνιστούμε προκειμένου να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις προσεχείς εθνικές εκλογές για την αύξηση των ποσοστών μας στη Δωδεκάνησο.

Σε αυτές τις δύσκολες για το χώρο μας και τον τόπο εποχές, ο καθαρός λόγος και η θαρραλέα πολιτική στάση αποτελούν προτεραιότητα την οποία απαιτεί ο κόσμος μας, που γνωρίζει ότι δεν μας περισσεύει κανένας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ
    Τι ήταν το τέταρτο μνημόνιο για την αντιπολίτευση. Ήταν η μείωση των συντάξεων και η μείωση του αφορολόγητου. Οπότε με την κατάργηση των μειώσεων έχουμε δύο σε ένα. Έχουμε την εξάλειψη του τρίτου μνημονίου και την εξαέρωση του τέταρτου. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε τα αντίμετρα η ΝΟΥΔΟΥ και το ΚΙΝΑΛ γελούσανε. Τώρα που καταργήθηκε το τέταρτο μνημόνιο αφού οι συντάξεις δεν μειώνονται και άρα δεν χρειάζονται και τα αντίμετρα, η ΝΟΥΔΟΥ και το ΚΙΝΑΛ ψάχνουν να τα βρούνε και κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν τα εφαρμόζει. ‘Έλα όμως που και τα αντίμετρα σιγά, σιγά εφαρμόζονται

  2. Το ΔΝΤ πουτρώει τις σάρκες των λαών της Λατινηκής Αμερικής. Το ΔΝΤ που το φέραμε στη χώρα και ήπιε το αίμα μας, μα ςμείωσε τους μισθούς τις συντάξεις και έκλεισε χιλιάδες επιχειρήσεις ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ

  3. μην μου πεις ότι περιμένεις να σου απαντήσει. Θα κάμει τον παλοβό γιατί είναι γλυκιά η εξουσία.

  4. ΓΙΩΡΓΟ ΕΜΑΘΑ Ο ΚΡΕΜΜΑΣΤΙΝΟΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΤΑ ΣΠΑΤΟΝΟΙΩΣΕ. ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΒΡΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ.

  5. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΓΚΙΟΖΗΚΑΡΑ1

  6. Και λέω και εγώ γιατί ξύνω από το πρωί μια ευαίσθητη περιοχή, Γιωργάκη έκλεισες σαν πολιτικός του συγκεκριμμένου πολιτικού χώρου και δεν το πήρε χαμπάρι

  7. Όμοιοι σου. Μας φαγατε τις σάρκες ύαινες τόσα χρόνια και θελετε να γλύψετε και τα κόκκαλα. Ου να χαθείτε

  8. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ; ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ.ΜΕ ΤΟΣΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ………..ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ; ΑΚΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ.

  9. Είστε γιά λύπηση η αρχηγός σας και σεις, πέσατε στο τελευταίο σκαλοπάτι της αναξιοπρεπειας και είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε με την ΝΔ , γιατι δεν ενωνεστε κιόλας αφού είστε παρακλάδι τους ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ