Γ. Νικητιάδης για ένα χρόνο ΚΙΝΑΛ: Είχαμε ένα λαμπρό ξεκίνημα

9
219

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΙΝΑΛ

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού- Τουρισμού και π. βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Ένας χρόνος μετά, αποτελεί μικρό διάστημα για να μετρήσει κάποιος τα θετικά και τα αρνητικά από την δημιουργία του ΚΙΝΑΛ. Είχαμε ένα λαμπρό ξεκίνημα. Οι 212.000 πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες για την εκλογή προέδρου, αποτελούσαν ισχυρότατη εντολή που θα ζήλευαν πολλά κόμματα στην Ευρώπη. Η απαίτηση και προτροπή του κόσμου που έδειξε να βρίσκεται δίπλα μας ήταν σαφής. Ενωθείτε και προχωρήστε μπροστά. Ένα χρόνο μετά, διαπιστώνουμε ότι κάναμε και λάθη. Ένα από αυτά, το ότι δεχθήκαμε να μετατραπούμε σε κόμμα «Ομοσπονδία Κομμάτων». Επιστρέψαμε σε διαδικασίες που πρώτοι είχαμε καταργήσει. Διορισμοί σε όλα τα επίπεδα εκτός από την Πρόεδρο, όταν εμείς πρώτοι στην Ευρώπη, εκλέξαμε αρχηγό από τη Βάση. Σήμερα, προσπαθούμε να αναδείξουμε τις θέσεις μας, αντιμετωπίζοντας από τη μία έναν απίστευτο πόλεμο λάσπης και λαϊκισμού από τους κυβερνώντες, από την άλλη τη γάγγραινα της πόλωσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ.

Σίγουρα, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για το Κίνημα μας. Εμείς όμως, είμασταν πάντα καλοί στα δύσκολα. Θα σταθούμε λοιπόν ξανά, όπως έκανε πάντα η Δημοκρατική Παράταξη, μπροστάρηδες για να αποδείξουμε ότι παλεύουμε πρώτα για την Ελλάδα και μετά για το κόμμα. Για να πείσουμε το Λαό μας, ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πρέπει να φύγει το ταχύτερο δυνατόν από το τιμόνι της χώρας, και ότι μια κυβέρνηση αυτοδύναμης ΝΔ θα μας φέρει ξανά σε συντηρητικές ατραπούς. Ψήφος στο ΚΙΝΑΛ σημαίνει ψήφο στις δυνάμεις εκείνες που θα αποτελέσουν τον προοδευτικό καταλύτη για την Ελλάδα του μέλλοντος. Για μια Ελλάδα που δεν θα πορεύεται ούτε με τον ψευτοαριστερό λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τον συντηρητικό νεοφιλελευθερισμό της Ν.Δ.

Ένα χρόνο μετά, η εντολή του κόσμου μας παραμένει η ίδια. Το ΚΙΝΑΛ, πρέπει να αποτελέσει με την ψήφο του Λαού, τη δύναμη που θα γίνει όχι απλώς τροχοπέδη για να μη στραφεί μπρος τα πίσω η χώρα, αλλά τη δύναμη που θα κατευθύνει μπροστά σε προοδευτική εξέλιξη τα επόμενα βήματα του τόπου μας».

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ

    ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΝΟΜΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

  2. Σίγουρα θα είστε οι καλύτεροι πρωταγωνιστές για την ταινία του μακαρίτη του Ψαθά «φωνάζει ο κλέφτης», βρε Γιώργο 30 χρόνια εσείς και άλλα 10 τα συνεταιράκια σας η ΝΔ ρημάξατε τον τόπο και τολμάτε να μιλάτε ακόμα, αντί να βγείτε δημόσια εσύ και ο μέντορας ο Σκανδαλίδης και να ζητήσετε δημόσια συγνώμη από τον κόσμο για την πολιτική που εφαρμόσατε καταληστεύοντας ότι είχε και δεν είχε ο τόπος μας βγαίνετε και από πάνω, δυστυχώς εξακολουθείς να είσαι πολιτικός παλιάς κοπής, δεν μας κάνεις βρε αδερφέ άντε τράβα στο σπιτάκι σου να ξεκουραστείς αρκετές καλές υπηρεσίες πρόσφερες στον τόπο σου

  3. ΤΕΡΜΑ οι πειραματισμοί των λεγόμενων ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
    http://ellinikahoaxes.gr/2015/12/19/ellada-tourkia-nato-stoltenberg/
    Εάν αυτοί που θα ψηφίσουν, στις επόμενες εκλογές,
    κόμματα που έχουν υπογράψει ήδη μνημόνια,
    είναι ΑΠΛΑ προδότες,
    https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/290270_gkasimatis-ta-mnimonia-paredosan-ethniki-kyriarhia
    τότε,
    οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα
    που δεν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Κυβέρνηση,
    είναι ΔΙΠΛΑ προδότες
    και οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που κινδυνεύουν ακόμα και να μην μπουν στο Κ-υ-νοβούλιο
    είναι Τ Ρ Ι Π Λ Α προδότες!
    Διότι έτσι αποκαλύπτονται,
    ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
    με σκοπό να πνίξουν πατριωτικούς ψήφους
    υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
    Εδώ το Σύριζα με το ΑΝΕΛ μπόρεσε να συνεργαστεί,
    για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου! https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/407_2.jpg
    ΓΙΑΤΊ να μην μπορούν να βρουν τον τρόπο συνεργασίας,
    οι υποτιθέμενες πατριωτικές παρατάξεις αναμεταξύ τους,
    για την αποκατάσταση της ΑΞΙΟΠΡΈΠΙΑΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου
    και να το παίζουν το «ΜΠΑΛΆΚΙ»
    στον Έλληνα ψηφοφόρο;;;;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=s4vj3Wm9JnY

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ