Η. Καματερός προς γονείς: ΙΔΡΥΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ στο Ζηπάρι -Υπεγράφη η ΚΥΑ με αρ. Κ.Α.Δ. 84639

17
560

 

Προς:

Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Γυμνασίου-Λυκειακών Tάξεων Ζηπαρίου

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, αγαπητοί γονείς,

όπως είχα δεσμευτεί ενώπιόν σας, στην προ διμήνου Γενική Συνέλευσή σας αναφορικά με την ίδρυση Λυκείου στο Ζηπάρι, σας ενημερώνω ότι ήδη έχει υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Οικονομικών και έχει δοθεί, με αριθμό Κ.Α.Δ. 84639, για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Οπότε είναι πλέον τυπική και θέμα χρόνου η διαδικασία δημοσίευσής της σε Φ.Ε.Κ., κάτι που αναμένεται να γίνει στις επόμενες ημέρες.

Παρότι ήθελα να βρίσκομαι κοντά σας για να σας ανακοινώσω τις θετικές εξελίξεις σοβαρές υποχρεώσεις δε μου το επέτρεψαν.

Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2016

Φιλικά

Ηλίας Καματερός

Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου

likeio_ziparioy_kw_aegeanews

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εσύ παλεύεις Ηλία για τη Κω κι αυτοί δε διαβάζουν την επιστολή σου ούτε στο δημοτικό συμβούλιο. Ο Κυρίτσης έχει μεγάλη ευθύνη γι αυτά που χάνει το νησάκι μας

    • ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

      ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    • Μην παλεύεις τόσο ψηλέ για την Κω σε μερικά ζώα σαν τον παραπάνω φτάνει μια υπογραφή...

      Βρε ζουντούβουλο, από την υπογραφή μέχρι να μπουν παιδιά στην τάξη του λυκείου ξέρεις πόσα χρόνια θα περάσουν και που θα είναι ο ….παλαιστής της πλατείας Διαγόρα ;;;; Στην απαξίωση…

    • Διάγγελμα Μαυρογιαλούρου... Κατόπιν ενεργειών μου σε καμιά εικοσαριά χρόνια θα έχετε Λύκειο...

      Μόνο για χαρτάκια με τρακατρούκες …είναι ικανός ο ΓΟΥΡΓΟΥΛΟΨΕΎΤΗΣ.

  2. Αλβανοί, ρουμάνοι και σύριοι “πρόσφυγες” ανάμεσα στις ορδές των αναρχοκομμουνιστών που έκαψαν την Ελληνική Σημαία

    Το ότι το ίδιο το κράτος δίνει εντολές στο παρακράτος των Εξαρχείων να προκαλέσει επεισόδια και υλικές ζημιές είναι πασιφανές και γεγονός που δεν χωρά πια ουδεμία αμφισβήτηση.
    Άλλωστε δεν είναι λίγες φορές όπου στο πανηγυράκι που αποκαλούν «επαναστατικό αγώνα» έχουν συλληφθεί καλόπαιδα υπουργών, βουλευτών και πρωτοκλασάτων οικογενειών της Εκάλης. Και η λίστα των επί σειρά αποδείξεων με την κοινή γραμμή κράτους και παρακράτους Εξαρχείων γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.
    Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά με τις πρόσφατες συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ κατά την διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια και στο Πολυτεχνείο με αποκορύφωμα το κάψιμο του Εθνικού μας Συμβόλου, της Ελληνικής Σημαίας.
    Συγκεκριμένα ανάμεσα στους 13 συλληφθέντες υπήρχαν δυο Σύριοι «πρόσφυγες», ένας αλβανός και ένα ρουμάνος γεγονός που αποδεικνύει ότι η επιστράτευση του παρακράτους δεν αφορά μόνο γόνους επιφανών οικογενειών της ανθελληνικής κυβέρνησης, αλλά και τους προστατευόμενους αυτής, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους λαθρομετανάστες.

  3. ΟΙ ΣΕΙΧΗΔΕΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ HOTSPOTS ΣΤΗΝ… ΕΛΛΑΔΑ! 1

    Έχουμε αναρωτηθεί πάμπολλες φορές, γιατί τα «προσφυγάκια» έρχονται στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης (και μετά τον Μάρτιο γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα μείνουν εδώ…) και δεν πάνε στις πάμπλουτες αραβικές χώρες (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), που είναι δίπλα τους και δεν χρειάζεται να θαλασσοπνίγονται για να φτάσουν, που είναι ο ίδιος λαός (όλοι Άραβες…), που μιλάνε την ίδια γλώσσα, πιστεύουνε στην ίδια θρησκεία, έχουν κοινά ήθη, έθιμα και παραδόσεις και που θα βρούνε δουλειές για να ζήσουν τις οικογένειές τους. Το ίδιο ερώτημα απευθύναμε και για τους κυβερνήτες των χωρών αυτών, εκφράζοντας την απορία γιατί δεν ανοίγουν τα σύνορά τους –και τα παλάτια τους- για τ’ αδέρφια τους, που τους έχουν ανάγκη, αλλά τους αφήνουν να πηγαίνουν στις χώρες των… απίστων;

  4. ΟΙ ΣΕΙΧΗΔΕΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ HOTSPOTS ΣΤΗΝ… ΕΛΛΑΔΑ! 2

    Κι όμως, κάτι κάνουν για τ’ αδέρφια τους οι πλουσιότατες αραβικές χώρες! Τι ακριβώς; Στήνουν hotspots στην… Ελλάδα. Κι αν δε μας πιστεύετε και νομίζετε πως είμαστε… υπερβολικοί και… συνωμοσιολόγοι, διαβάστε την παρακάτω ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Αμύνης (Hotspots και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων), του… «πατριώτη» Καμμένου – μπιρ Αλλάχ!-:
    «Την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν διαδοχικά τα εγκαίνια δύο ανακατασκευασμένων δομών φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα (Χαλκίδα) και στο Κουτσόχερο (Λάρισα). Και τα δύο κέντρα κατασκευάστηκαν με την κοινή προσπάθεια και τη συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ερυθράς Ημισελήνου, της πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

  5. ΟΙ ΣΕΙΧΗΔΕΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ HOTSPOTS ΣΤΗΝ… ΕΛΛΑΔΑ! 3

    Στη Ριτσώνα οι νέες εγκαταστάσεις θα μπορούν να φιλοξενήσουν 160 οικογένειες προσφύγων, ενώ στο Κουτσόχερο θα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες 2.000 προσφύγων.
    Το πρόγραμμα των εγκαινίων έχει ως εξής:
    – Ριτσώνα: Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 ώρα 14.00
    – Κουτσόχερο: Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 ώρα 10.00
    Στα εγκαίνια θα παραστεί και θα χαιρετίσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, εκπρόσωποι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου…».
    (ΥΓ): Α ν δεν είναι το σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας ο λόγος, τότε ποιος είναι; Κάθε άλλη λογική εξήγηση δεκτή!

  6. κυριε καματερε καθεστε διπλα σεν εναν ψευτη,καταστροφεα....

    δεν επρεπε να του κανεις την χαρι να ερθει διπλα σου.το κακο ειναι που τον ακολουθει ο δεσποτης σε καθε του ομιλια,και τα ακουει και ο δεσποτης απο τους κωους.ΔΕΣΠΟΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ.ειναι οπως λεμε η νυκτα με την μερα.ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,και αυτος ειναι το σκοταδι που εφερε σαυτο το χαλι το νησι.ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ.

  7. ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ .ΕΧΕΤΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

  8. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.

  9. Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων και γενικότερα το σάπιο σύστημα, γιατί η κατάσταση στην Χίο έχει ξεφύγει από τον έλεγχό του.
    Έτσι, σε μια προσπάθεια επανελέγχου της κατάστασης, από κυβερνητικής πλευράς βρίσκεται ήδη στο νησί ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης), Γιάννης Μπαλάφας. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που πήγε αυτός κι όχι άλλος, γιατί είναι ο λιγότερο αναγνωρίσιμος της συγκυβέρνησης, οπότε δεν είναι πολύ πιθανό οι οργισμένοι κάτοικοι του νησιού να τον γνωρίσουν με τη μία και να του εκφράσουν τα συναισθήματά τους.Ωστόσο, όπως μας πληροφόρησαν κάτοικοι του νησιού, πολύ θα ήθελαν να τους επισκεφτεί κάποιο πιο… προβεβλημένο στέλεχος της συγκυβέρνησης, να για παράδειγμα ο υπουργοπάνος Καμμένος. Κι αυτά που έζησε στην Κω το καλοκαίρι του 2015, θα του φανούν… παιδική χαρά μπροστά σ’ αυτά που θα του επιφυλάξουν οι Χιώτες.
    Εμπρός, λοιπόν, υπουργοπάνε! Άμα σου βαστάει, καβάλα το ελικόπτερο και τράβα στην Χίο!

  10. Στο κλείσιμο του εργοστασίου της Χαλυβουργίας Ελλάδος στην Ελευσίνα, της ΦΑΓΕ στο Αμύνταιο, της μονάδας χαρτοποιίας της ΒΙΣ στο Βόλο, του Ιμάντα επίσης στο Βόλο, μονάδας της Λεβεντέρης στη Χαλκίδα έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα λουκέτα όπως των Σόφτεξ της Bolton Group, Hellenic Steel της ιταλικής ILVA, της Σέλμαν, της Χαρτοποιίας Θράκης, της ΒΙΑΜΥΛ, της Φιλκεράμ Johnson, μεταξύ άλλων.
    Το κλείσιμο γνωστών επιχειρήσεων πλέον βρίσκεται σχεδόν σε καθημερινή διάταξη. Τα πρόσφατα λουκέτα της εταιρείας security «Πυρσός” και των βιβλιοπωλείων «Παπασωτηρίου”, ακολούθησε η αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου της Pepsico στα Οινόφυτα

  11. Μπράβο ρε Ηλία.Ακόμα και σε μια κατακτημένη χώρα,πάλι καλύτερος είσαι από όλους τούς βουλευτές που πέρασαν από το νησί.

  12. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ?

  13. Καλά ε΄ευτυχώς και ενδιαφέρθηκε ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας, αλλιώς ακόμα στα λόγια θα μέναμε για το Λύκειο στο Ζηπάρι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ