ΤΟ ΝΔ Κω: Η κυβέρνηση συνειδητά επιλέγει ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΕΙ τα νησιά μας| «Ο κ. Καματερός μάλλον δεν αντελήφθη τι ψήφισε…»

7
648

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει πολλαπλώς αποδείξει ότι αδιαφορεί για τις δικαστικές αποφάσεις και πρώτιστο μέλημα της είναι να μην της σέβεται. Τα στελέχη της άλλωστε το έχουν δηλώσει ξεκάθαρα.

Λίγο μόνον καιρό μετά την ξεκάθαρη θέση του Συμβουλίου της Επικρατείας να μην εγκλωβίζονται οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες που αιτούνται άσυλο στα νησιά, η κυβέρνηση νομοθέτησε το αντίθετο: το δυνητικό εγκλωβισμό τους.

O δε “τοπικός” βουλευτής του Σύριζα, κ. Καματερός, μάλλον δεν αντελήφθη τι ακριβώς ψήφισε. Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα χορηγείται άδεια για να φύγουν οι αιτούντες ασύλου όσο εκκρεμεί η αίτησή τους. Αντιθέτως, το άρθρο 7 του επίμαχου Νόμου αναφέρει ότι ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Ασύλου δικαιούται να επιβάλει γεωγραφικό περιορισμό στην κίνηση των αιτούντων. Δικαιούται δηλαδή να υποχρεώνει τους αιτούντες ασύλου να παραμένουν στα νησιά. Προφανώς, εφαρμόζοντας την κυβερνητική πολιτική που αποσκοπεί στη μη αποσυμφόρηση των νησιών.

Συνειδητά ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του αφήνουν μόνα τα νησιά μας να σηκώσουν όλο το βάρος του μεταναστευτικού – προσφυγικού προβλήματος αρνούμενοι να σεβασθούν τα στοιχειώδη, αρνούμενοι να ακούσουν τις τοπικές κοινωνίες και κλείνοντας τα μάτια στα προβλήματα των νησιωτών.

Με έκπληξη δε πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Καματερός νοιάστηκε και για τον τουρισμό και την οικονομική επιβίωση των επιχειρήσεων. Ας είναι…

Αναρωτιόμαστε, όμως, πού ήταν έγνοια του κ. Καματερού όταν η κυβέρνησή του άφησε έρμαιο την Κω στην κρίση του μεταναστευτικού προβλήματος το 2015; Όταν με προθυμία ψήφιζε για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας; Όταν ο κ. Τσίπρας επέβαλε σωρεία φορολογικών επιβαρύνσεων καθώς και το τέλος διανυκτέρευσης που πλήττουν καίρια τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις;

Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Καματερός τα κροκοδείλια δάκρυα και ας προσπαθήσει -έστω την ύστατη ώρα- να εργασθεί για το καλό της Κω και των νησιών μας.

 

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. λέτε ότι θα εγκλωβίζονται οι πρόσφυγες στα νησιά. Η άλλη λύση ποιά είναι; Να περνάνε και να φεύγουν; Μα έτσι θα έρχονται χιλιάδες όπως το 2015 αφού κανένας δε θα μπορεί να τους σταματήσει. Δηλαδή εσείς εκεί στη ΝΔ τι θέλετε να καταστραφεί η Κως για να κάνετε αντιπολίτευση; Δε βλέπετε ότι από όταν φτιάχτηκε hot spot και ελέγχθηκε η συνεχής ροή ηρέμησε το νησί μας; Επειδή δε σας έχω για βλάκες μάλλον αλλού το πάτε. Και να ξέρετε ότι δεν είχα ψηφίσει Συριζα το 2015 αλλά τώρα θα το κάνω. Είναι πολύ πιο σοβαροί απο εσάς

    • Διαφωνω μαζι σου. Γιατι ειναι και βλακες !! Δεν ειναι μονο ηλιθιοι πολιτικα αλλα ειναι και βλακες. Φανατικοι και υστερικοι σαν τον Αδωνι τους. Πεντε φρασουλες στυλ Τηλεοπτικη Πωλησης «βιβλιων» (της κακιας ωρας) και λυσαμε το μεταναστευτικο !!! το οικονομικο, το ηθικο, κλπκλπκλπ. Τοσα χρονια τι κανανε.??μπρικια κολαγανε.??? Απλα λες την φρασουλα π.χ. ..η κυβερνηση ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να λυσει το μεταναστευτικο και το…ελυσες !!!! Λες η Τασια τους εφερε στην Ελλαδα …και εξαφανισες τον..πολεμο στην Συρια, τον Ερντογαν, την πολιτικη της Μερκελ κλπ. Οτι θελεις λες. Οτι βλακεια σου περναει απο το κλουβιο σου μυαλο ετσι κι αλλιως τα βοθροκαναλα θα τα παρουσιασουν ….επαγγελματικα στις » ΕΙΔΗΣΕΙΣ» τους ( εδω γελανε) …………..!

  2. ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ: ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ… ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!

    Δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο, αλλά για σύγχρονο κυνήγι μαγισσών, από τους συριζαίους νοσταλγούς του χασάπη Στάλιν και υπηρέτες της Μέρκελ και του Τραμπ.Μια νταλίκα, λοιπόν, που όπως βεβαιώνει η επίσημη ιστοσελίδα των τριτομνημονιακών αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ «κυκλοφορεί στον Κηφισό» και είναι… «περιφερόμενη ύβρις της Ελληνικής Δημοκρατίας»!Στην… μεγάλη ανακάλυψη της… αντιδημοκρατικής νταλίκας, που φέρει στο πίσω μέρος της το έμβλημα της 21ης Απριλίου, συνέβαλε «δημοκράταρος» που δηλώνει συγγραφέας, ο οποίος με ζήλο καγκεμπίτη των εποχών της δόξας του «μεγάλου πατερούλη», την φωτογράφισε κι έγραψε για την… ανακάλυψή του:https://ethnikismos.net/2018/05/17/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83/

  3. ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ: ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ… ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!

    «Εμπρός μου στον Κηφισό. Περιφερόμενη ύβρις της Ελληνικής Δημοκρατίας. [Ευκαιρία διαγραφής μερικών «φίλων» χουντικών – Το ότι η Δημοκρατία πρέπει ή δεν πρέπει να ανέχεται τους εχθρούς της να μην το συγχέουμε με την ελευθερία της γνώμης. Εδώ έχουμε να κάνουμε με προσβολή του πολιτεύματος}.

    Ακόμα δω είστε συντρόφια; Στείλτε τα τσιράκια σας να κυνηγήσουν την… αντιδημοκρατική νταλίκα, για να… προστατευθεί το «πολίτευμα»!
    (ΥΓ): Αλήθεια σύντροφε, το έμβλημα της 21ης Απριλίου σε πείραξε; Τα Μνημόνια που ερήμωσαν τη χώρα δε σε πειράζουν;
    https://ethnikismos.net/2018/05/17/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83/

  4. πίσω και δώρο τα κουπιά!
    Και για να μην λένε ότι πνίγονται, να προσληφθούν Άμεσα Ολοι οι γυμναστές των νησιών για να τους παραδώσουν δωρεάν μαθήματα κολύμπι. Τέλος εδώ, ολα καλά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ