Προανακριτική Novartis: Άγριοι τραμπουκισμοί στο εντευκτήριο της Βουλής | «Πυροσβεστική» παρέμβαση Γάκη τα «γαλλικά» που ακούστηκαν

3
529

Έντονο φραστικό επεισόδιο καταγράφηκε στο εντευκτήριο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά

Όλα άρχισαν όταν έφθασε στην αίθουσα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, η οποία σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες είπε πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι άλλαξε η κατάσταση και πως δεν μπορεί να ακούει τον πρώην πρωθυπουργό.

Κάποιος από τους παρευρισκόμενους της απάντησε και η μια κουβέντα έφερε την άλλη. Ο συνάδελφος της Δημήτρης Γάκης παρενέβη με πυροσβεστική διάθεση, χωρίς ωστόσο, αποτέλεσμα, αφού σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκαν «απειλές» με εμφυλιοπολεμικό περιεχόμενο.

Ότι «θα τους ξαναφυτέψουν έτσι όπως τους φύτεψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι» και ότι «θα τους σφάξουν με κονσερβοκούτι»!

Προανακριτική Novartis – Έξαλλος ο Σαμαράς: «Το παραχέσατε!»

Προανακριτική Novartis - Έξαλλος ο Σαμαράς: «Το παραχέσατε!»

Χρειάστηκε μια φράση ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, για να ανάψουν για τα καλά τα αίματα στη Βουλή την Τετάρτη (21/02) κατά τη συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis.

Τη στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλούσε, ένας βουλευτής από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ του φώναξε: «Το παραχέσατε!».

Τότε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, παρενέβη και ζήτησε να υπάρξει ηρεμία, με τον κ. Σαμαρά να φωνάζει προς την πλευρά του βουλευτή: «Αν είσαι άντρας, πες το δυνατά!».

«Όχι ηρεμία όταν μου λέει το «παραχέσατε»!», απάντησε ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στον κ. Βούτση.

Η ένταση συνεχίστηκε με τον πρώην πρωθυπουργό να λέει απευθυνόμενος στο βουλευτή: «Δεν πειράζει, σήμερα δείξατε το πραγματικό σας πρόσωπο, τι πραγματικά είστε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συντροφοι ωραιος ο χαβαλες, το τρολαρισμα Πολακη στο FB οι εξυπναδες στο Ντοκουμεντο αλλα οταν προσπαθεις να στησεις σκευωρια μεσω Βουλης σε νομικους κολοσσους σαν τον συντροφο Πικραμενο και κορυφαιους συνταγματολογους, εισαι εξω απο τα νερα σου και θελει εξαιρετικη προσοχη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ