Δήλωση Νεκτάριου Σαντορινιού, Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

3
269

Δήλωση Νεκτάριου Σαντορινιού, Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
«Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να αναλάβω την θέση του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Οι αρμοδιότητες του Υφυπουργείου θα είναι, κατά κύριο λόγο, τα θέματα των νησιών και η χάραξη νησιωτικής πολιτικής- ένα νέο χαρτοφυλάκιο που ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση, με την σύστασή του, αποδεικνύουν την ιδιαίτερη βαρύτητα που δείχνουν για μας τους νησιώτες.
Στόχος και ελπίδα μου είναι να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών και το έργο του Υφυπουργείου να συμβάλλει στην ουσιαστική και βιώσιμη ανάπτυξη της νησιωτικής χώρας.
Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία που πρόκειται να έχουμε με τον Υπουργό, Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον οποίο θεωρώ έναν έμπειρο και ικανό πολιτικό.
Ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές και υπόσχομαι, σαν νησιώτης και εγώ, να καταφέρω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και τις ανάγκες των νησιωτών.

Το έργο είναι δύσκολο αλλά με την βοήθεια όλων σας, πιστεύω ότι οι νησιωτικές πολιτικές, θα πάψουν να είναι ένα ευχολόγιο και θα μετατραπούν σε ουσιαστικές πολιτικές πράξεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν η τελευταια ελπιδα του Συριζα ειναι ο….Σαντορινιος,καλα κρασια συντροφοι.Ωρα να τα μαζευουμε και να μπουμε σε υπογειο να κρυφτουμε.Αυτα ειχαμε να προσφερουμε στη χωρα και ειχαμε ξεσηκωθει τοσα χρονια?Ελεος.

  2. Συμπερασματικά λοιπόν καταλήγουμε ότι κατόπιν του ανασχηματισμού και με τα νέα πρόσωπα στην ηγεσία των υπουργείων η Χώρα από την τάφρο που οδηγήθηκε με τα παλαιοκομματικά στελέχη, θα οδηγηθεί στην άβυσσο, με τα νέα. Διότι αν οι Φίλης, Δρίτσας, Αναγνωστοπούλου και όλοι οι συναφείς βρισκόντουσαν μια φορά εκτός τόπου και χρόνου, οι νέοι υπουργοί βρίσκονται δέκα, οπότε ο όλεθρος είναι αναπόφευκτος.

  3. Έκθεση του Τμήματος Θρησκευτικών Ελευθεριών και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Διεύθυνσης Θρησκευτικής Εκπαίδευσης της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων, για τα περιστατικά βανδαλισμού χώρων θρησκευτικής σημασίας (ναούς, νεκροταφεία και μνημεία) στην Ελλάδα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.
    Η έκθεση αφορά το 2015 και είναι ενδεικτικό του διωγμού της Ορθοδοξίας μας το γεγονός ότι μέσα σε έναν χρόνο σημειώθηκαν 147 επιθέσεις σε χώρους θρησκευτικού ενδιαφέροντος όλων των θρησκειών, με την συντριπτική πλειοψηφία τους να αφορά ναούς της Ορθοδοξίας μας – και μόλις τέσσερις χώρους θρησκευτικής σημασίας για τους εβραίους και πέντε για τους μουσουλμάνους.
    Και βέβαια, κατά 99%, οι δράστες των βανδαλισμών κατά ορθοδόξων ναών είναι παρακρατικοί τσογλανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, δεν πρόκειται να χαρούν για πολύ, γιατί πριν από τον Θεό θα τους κάψει ο ορθόδοξος ελληνικός λαός!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ